Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«Ta ei ole ideealne, kuid ta ei vääri seda kõike!» Seksuaalkuritegudes süüdistatava P. Diddy ema valutab poja pärast südant

Copy
Foto: JAVIER ROJAS / Zuma Press Wire / Scanpix

Räppar Sean Combs vahistati 16. septembril ning teda süüdistatakse seksikaubanduses, grupiviisilises vägistamises ja väljapressimises. Lõpuks on avanud suu ka mehe ema, kelle sõnul on läinud skandaal üle piiri. «Mu poeg pole ideaalne, kuid on südantlõhestav näha, kuidas mu poja üle ei mõisteta kohut mitte tõe, vaid valedest loodud narratiivide pärast,» sõnab ta.

Suure skandaali keskmesse sattunud 54-aastane räppar teenib leiba produtsendina ja näitlejana. Ta on avastanud sellised artistid nagu the Notorious B.I.G., Mary J. Blige ning Usher. 1997. aastal tunnustati teda Guinnessi rekordi kõige edukama räpparite produtsendi tiitliga. Samuti on ta olnud normineeritud 13 korda Grammy auhinnagalal, ent võitnud ainult kolm korda.

2024. aasta märtsis korraldas USA sisejulgeolekuministeerium haarangu Combsi kodudes Los Angeleses ja Miamis seoses seksikaubanduse uurimisega. Selle käigus nähti käeraudades Combsi poegi Justinit ja Christianit räppari Los Angelese häärberi juures. Meest ennast nähti haarangute ajal Miami-Opa Locka Executive lennujaamas, kui ta valmistus koos oma kaksikutest tütarde Jessie ja D'Lilaga Bahamale reisima. Tänaseks on mees trellide taga vahi all.

Mehe ema Janice Combs on ülimalt kurb selle üle, millega tema poeg peab silmitsi seisma ja tema sõnul väärib Combs võimalust kohtus oma süütust tõestada, vahendab People.

Samuti võttis naine sõna ka poja vägivaldse käitumise teemal: «Ma ei ole siin selleks, et rääkida, kui ideaalne mu poeg on. Ta on teinud oma minevikus vigu. Nagu me kõik. Mu poeg ei pruukinud teatud asjade suhtes olla täiesti aus, kuid ta ei eitanud, et ta tõstis kätt oma endise tüdruksõbra peale.»

Tagasi üles