Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

ARMAS ÜLESKUTSE «Naised võiks tihedamini oma naturaalsust usaldada!» Saatejuht Katrin Lust propageerib meigivaba eluviisi! (1)

Copy
Foto: Erakogu

42-aastane teleajakirjanik Katrin Lust astub Pamela Andersoni jälgedes ning astus Uncle Paul Shoesi reklaamvideos meikimata kaamera ette.
«Naised võiks tihedamini oma naturaalsust usaldada,» sõnab Lust toimetusele.

Hiljuti asus moodi armastav naine koostööd tegema ettevõttega Uncle Paul Shoes, mis toodab jalanõusid. Teisipäeval, 8. oktoobril tegi Lust seoses koostööga videopostituse, kus ei kanna grammigi meiki ning soovib selle videoga anda edasi sõnumi kõikidele naistele.


«Kõik naised on meikimata ka ilusad. Mulle nii meeldib see sõnum, mida Pamela Anderson üritab edasi anda. Tahan anda täpselt sama sõnumit edasi, et naised võiks tihedamini meikimata ringi käia, sest kõik inimesed on naturaalselt ka ilusad,» nendib saatejuht.

Otsus filmida videot ilma meigita tuli spontaanselt: «Ma läksin Uncle Paul Shoesi koostöö asju arutama ja siis tuli poe poolt pakkumine teha üks video ja kuna ma olin meikimata, siis alguses see mõte hirmutas mind, sest muidu on võtetel ikka väike meik peal.»

«Mõeldud-tehtud. Alguses küll veidi muretsesin, kui aga nägin videot, olin meeldivalt üllatunud. Mind ei häirinud absoluutselt, et ei olnud põsepuna ega midagi. Naised võikski tihedamini oma naturaalsust usaldada,» sõnab Lust optimistlikult ning kutsub kõiki üles vähem meiki kandma.

Tagasi üles