Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Sander Õiguse etendust vaatamas käinud naisteseltskond pidi pettuma: selline roppus Vanemuise teatri laval?! (18)

Copy
Sander Õigus
Sander Õigus Foto: Mihkel Maripuu

Koomik Sander Õigus tuuritab mööda Eestit oma etendusega «Otse Kümnesse». 3. oktoobril oli etendus Vanemuise väikeses majas, kus seda käis vaatamas ka seltskond naisi. Loodetud lõbusa õhtu asemel aga olid naised kohkunud koomiku keelekasutusest. «Ma pole iialgi kuulnud nii palju roppusi korraga,» räägib vaataja. «Meil on ilus keel ja kasutagem seda kogu tema ilus ja valus,» arvab koomik ise lisades, et ta vaid rentis Vanemuise teatris saali ja teatrit pole mõtet süüdistada. 

Meditsiinitöötajate kollektiiv otsustas ühe töökaaslase sünnipäeva puhul koos midagi vahvat ette võtta. «Kui kellelgi meist on sünnipäev, siis alati lähme kuhugi töötuppa, etendusele või väiksele reisile,» ütleb Ele. «Seekord me kaalusime kunstitöötuppa minekut ja olimegi juba seda broneerimas, kui jäi silma Sander Õiguse etenduse kuulutus. Naerda tahaks ju küll ja seega olid kõik meist nõus, et lähme hoopiski väikeses Vanemuises toimuvale etendusele «Otse Kümnesse».»

Mõeldud, tehtud. Naised ostsid pileti ja valmistusid huumorit täis õhtuks. «Ma käisin mitu aastat tagasi ühel Sander Õiguse etendusel ja ta jäi sümpaatsena meelde. Seetõttu julgesin teda teistele ka soovitada,» räägib Ele. «Etendusel aga selgus, et nüüd on ta muutunud. Iga kolmas sõna oli roppus. Me ei suutnud seda uskuda,» avaldab naine. 

Tagasi üles