Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Mitmel korral elektrišokirelva saanud Rapla mees: ainus, mis ma ütlesin, oli see, et mendi ees ma ei põlvita (8)

Copy
Foto: «Kuuuurija»

«Ma ütlesin neile vähemalt kaks, kolm või isegi neli korda, et mul ei ole mingit relva. Nad muudkui karjusid, et relv maha, relv maha,» meenutas «Kuuuurija» saates Rapla mees Margus tänavu juulikuus toimunud juhtumit, kui politseinikud ta ekslikult tänaval kinni pidasid. Ehkki relva mehe juurest ei leitud, sai ta mitmel korral korrakaitsjate käest taserit.

Kesk-Eesti politseijaoskonna juht kinnitab, et nad hindavad, kas politseinike taktikavalik oli õige ning asjakohane konkreetse sündmuse asjaolusid arvestades.

«Kuuuurija» saates rääkis 62-aastane Margus tänavu juulis toimunud juhtumist, kui politseinikud suurte jõududega ta ootamatult kinni pidasid. Nimelt oli mehe tuttava õde palunud, et too viiks ta õhtupoolikul autoga sõbra juurde külla.

«Pool 9 kuskil ma sõitsin Raplast välja oma selle valge tööbussiga, võtsin tema ja ta kaks last peale. Ja siis ta ütles, et ta annab mulle oma võtmed, et mine meilt läbi, et tal jäi see juuksekeeraja äkki vannituppa, et mine tõmba see välja,» meenutas Margus. Viimane oli aga unustanud küsida trepikoja uksekoodi. 

Tagasi üles