Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 8. oktoober: Vähi päev on täis meeldivat suhtlust, Amburi jaoks on aeg soodsatest võimalustest tulvil

Copy
Foto: Shutterstock

Kaunist teisipäeva!

JÄÄR

Nüüd on aeg jõuliselt tegutseda. Päev sobib selleks, et oma ideid välja käia ja need kohe tegevusse rakendada.

SÕNN

Oled avatud ja mõistuspärane, suudad kergesti haarata olukorra eri tahke, näha tervikut. Jõudu on palju ja oskad seda arukalt kasutada.

KAKSIKUD

Merkuuri ja Jupiteri trigoon võimaldab tekkivad ideed kiiresti kõrgelennulisteks plaanideks vormida ja uljalt ellu viia.

VÄHK

Päev on täis meeldivat suhtlust. Tõenäoliselt puutud kokku paljude sõprade-tuttavatega, tekib ka kontakte uute toredate inimestega.

LÕVI

Kuigi tegutsemistahe on tugev, peaksid enne mistahes sammude astumist neid hoolega kaaluma. Võimalik, et näed asju liiga kitsa nurga alt.

NEITSI

Pühendu äri- ja rahaasjade ajamisele. Tegutse julgelt, otsi kontakti oluliste isikutega, kellest võib tegevuse laiendamisel kasu olla.

KAALUD

Kui sa oled midagi endale juba pähe võtnud, siis praegu sa sellest küll lahti ei lase. Oled tahtejõuline, heas mõttes jonnakas.

SKORPION

Hea päev uute inimestega tutvumiseks, koostöö alustamiseks, teistele oma seisukohtade selgitamiseks ning ühiste plaanide tegemiseks.

AMBUR

Ära maga maha soodsaid võimalusi, praegune aeg on neist tulvil. Pole mõtet kõhelda ja kahelda, haara pakkumistest kinni.

KALJUKITS

Mõelnud oled sa kaua ja põhjalikult, nüüd pead otsustavalt tegutsema. Tulemas on olulisi kõnelusi. Pole mõtet neid peljata.

VEEVALAJA

Realistlikult mõtlevate inimestega sujub koostöö hästi, sest suudad neid täiendada, märgates ka seda, mis neil üle mõistuse käib.

KALAD 

Kui sa mõnele küsimusele vastust ei tea, pole mõtet seda häbeneda. Pea kaaslastega nõu, küsi abi – nii jõuad hiilgavate lahendusteni.

Tagasi üles