Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Kerli Dello elus puhuvad uued tuuled: olen selline, kellele diivanil lesimine ei sobi ning peab olema värve ja vürtse

Copy
Kerli Dello
Kerli Dello Foto: Külli Rummel

ETV endine uudistelugeja Kerli Dello annab sotsiaalmeedia vahendusel teada, et on kolinud oma kodukohta Rakverre ja võtnud vastu uue töökoha. 

«Olen oma elus hakanud pöördeid tegema. Ma lihtsalt olen selline, kellele diivanil lesimine üleliia tihti ei sobi ning peab olema värve ja vürtse,» nendib Dello ja avaldab, et kolis Rakverre ja alustas tööd Alutaguse valla meedia- ja arendusspetsialistina. «Mitte küll täiel kiirusel ja koormusel, aga vaikselt elan sisse ja õpin,» märgib ta.

Küll aga kinnitab Dello, et jätkab «Maahommiku» saatejuhina ja tööd kaitseväes, kus on meediasõdurite instruktor. «Riigikaitsesse panustamine on olnud minu elus viimased kümme aastat. Juba mõnda aega tunnen, et mul pole enam midagi anda. Minu oskused ja teadmised pole unikaalsed,» ütleb ta siiski. «Iga lennuga jääb meile järjest rohkem tegevväelaseks ajateenijaid. Nad on imelised ja andekad noored inimesed ning ma tunnen, et jään jalgu. Eks ma ole sel ametikohal vanem kui leib. Noortel on ideed, visioonid, mis mulle meeldivad ja neile oleks parem, kui minusugune laua puhtaks pühiks ja kõrvale astuks. Mis ongi oluline, et selliselt tunnen mina ise, keegi pole mulle öelnud, et ma peaks ära minema. Ja veel ma ei lähegi,» sõnab ta. «Sulan ühte kohta rahulikult sisse ja rullin teisest madala pulsiga välja. Võib juhtuda, et päriselt ära ei lähegi, aga siis jaotuvad töökoormused ümber. Isegi minusugusel pole kahe täiskohaga töötamine võimalik.»

Facebooki tehtud postituses küsib Dello iseendalt, kuidas ta seda kõike jõuab ja jaksab. «Mul ei ole väikeseid lapsi, kes iga päev minu tähelepanu vajavad. Ma võingi töötada. Ja ma tahangi töötada,» sõnab ta vastuseks.

Lisaks uuele töökohale on Dello ka kolinud. «Kolisin elama Rakverre, kust olen pärit ja kus on minu perekond. Rakverest jäävad kõik toimetamised sobivalt 100 km raadiusesse,» märgib ta.

Kümme aastat tagasi teatas Dello, et lahkub ETV ekraanilt. «Olen veel liiga noor selleks, et jäädagi tegema ühte asja. Jah, mulle on see töö väga meeldinud, mulle on hommikune ärkamine sobinud. Aga nagu ütles üks sõber: sa ei teagi, mida tähendab ärgata normaalsel ajal, oled selle ammu unustanud,» rääkis Dello toona.

2022. aastal oli ta aga tagasi ekraanil, kui hakkas juhtima «Maahommikut».

Märksõnad

Tagasi üles