Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 7. oktoober: Kaljukits vajab rohkem aega iseendale, Neitsi võtab riske (1)

Copy
Foto: Shutterstock

Ilusat alanud nädalat!

JÄÄR

Ehkki töönädala algus tõotab kiireid asjatoimetusi, ära ületunde küll tee – õhtul ole lähedastega, aeg sobib peresidemete tugevdamiseks.

SÕNN

Võiksid teha samme oma unistuste teostamisel. Sulle on abiks tugev vaist, mis aitab leida õigeid kaaslasi, kelle toel arengutee ette võtta.

KAKSIKUD

Ehkki kavatsused on sul head, võid ikka mõne väikese vea teha, mistõttu kõik plaanipäraselt välja ei kuku. Rahaasjus on edenemist.

VÄHK

Veenuse ja Marsi sekstiil loob soodsad võimalused nii armuasjade arendamiseks kui ka meeldiva koostöö tegemiseks vastassoost isikutega.

LÕVI

Tuleb asistele tegevustele pühenduda. Ehkki lõbutsemiseks aega ei jää, tunned suurt rahulolu, et midagi olulist tehtud sai.

NEITSI

Kui tahad palju saada, pead ka riskima. Edu ei saa sulle garanteerida keegi ega miski. Kindel on see, et iseenesest ei muutu midagi.

KAALUD

Sõprade seltskonnas on teemasid, mille üle arutleda. Suhted on muutumises, keegi lähiringkonnast võib toetust vajada.

SKORPION

Sul on selline tunne, et päike paistab iga ilmaga ning midagi halba ei saa juhtuda. Optimistlik lähenemine tagab vähemalt pool võitu.

AMBUR

Esmatähtis on jälgida, et sa teistega kokku lepitud tingimustest kinni peaksid. Edasi hakkavad asjad juba loomulikul viisil kiiresti edenema.

KALJUKITS

Võta aega enda jaoks. Seda, mida vabade hetkedega ette võtta, võid hommikul otsustada ja vajadusel päeva jooksul plaane muuta.

VEEVALAJA

Lihtsam on suhelda inimestega, kes oskavad sind motiveerida, aga ka lohutada. Tahad kuulda ilusaid sõnu, kritiseerijatest hoiad eemale.

KALAD 

Veedad aega pigem oma fantaasiates kui reaalses maailmas. Aeg sobib tervise turgutamiseks alternatiivsete ravimeetoditega.

Tagasi üles