Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 5. oktoober: Kaksikute emotsioonid võivad olla tugevad, Veevalajale võidakse teha huvitavaid ettepanekuid

Copy
Foto: Sunfe/Shutterstock

Mõnusat nädalavahetust!

JÄÄR

Küllap õnnestub sul mingist surnud punktist üle saada. Peaksid vabal ajal kindlasti sportima või füüsilist tööd tegema.


SÕNN

Pinged, mis on sinu sees, tuleb kuidagimoodi lahendada. Selleks tuleb saada aru oma reaktsioonide sügavamatest põhjustest.


KAKSIKUD

Emotsioonid võivad olla tugevad. Leia pingete maandamiseks mõistlik ja turvaline viis, ära ela neid armsate inimeste peal välja.


VÄHK

Merkuuri ja Marsi kvadraat muudab sind rahutuks. Sa ei malda paigal püsida, ent samas ei taipa isegi, kuhu nii kangesti kiirustad.


LÕVI

Kui leiad uue huvitava tegevuse, ära siiski sildu põleta – see, mis praegu tundub tulutoov, ei pruugi seda olla mõne aja pärast.


NEITSI

Ole tähelepanelik, kogu teavet, analüüsi seda. Ära tee otsuseid enne, kui oled saanud ammendavad vastused kõigile küsimustele.


KAALUD

Oled omajagu vaidlushimuline. Sulle pakub teatavat hasarti, kui saad kellegagi oponeerida maailmavaatelistel teemadel.


SKORPION

Lihtne on aru saada, mis või kes on tegelikult väärtuslik. Oskad oma aega arukalt planeerida, töö edeneb jõudsalt ja süsteemselt.


AMBUR

Tegutsed täie hooga, aga kõik ei pruugi tõrgeteta sujuda. Usalda ka kaaslaste tööpanust – sa ei pea kõike alati enda peale võtma.


KALJUKITS

Ürita vältida võimupositsioonilt lähenemist. Ka juhul, kui oledki vanem ja targem, on mõistlik teiste arvamusi ja vajadusi arvesse võtta.


VEEVALAJA

Sulle võidakse teha huvitavaid ettepanekuid. Tuleb kaine mõistusega hinnata, ega pakutav koorem liiga raskeks osutu.


KALAD 

Välja paistad enesekindel, ent hinges oled haavatav ja kipud solvuma. Lähed ka küllalt kergesti põlema ja satud tulistesse vaidlustesse.

Tagasi üles