Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Murelik ema otsib peagi juba nädal aega Pärnus kaduma läinud 17-aastast tütart (1)

Copy
Maria
Maria Foto: Erakogu

Elu24 vahendas reedel, 4. oktoobril, et Pärnus otsib murelik ema taga oma 17-aastast tütart Mariat. Ühismeedias jagati, et pere ei ole tütrega kontakti saanud alates pühapäevast, 29. septembrist.

Facebooki grupis «Märgatud24 Pärnus «Kaotatud/leitud!»» anti neljapäeval, 3. oktoobril teada, et Pärnus on kaduma läinud 17-aastane Maria, kes pole oma perega nädal aega ühendust võtnud.

«Tähelepanu, kadunud tüdruk,» seisab postituses. «Palume teie abi!»

«Palume kõigil, kes on Pärnus ja selle ümbruses tüdrukut näinud, sellest teada anda! Kontakt: 661 6776.»

Postituses on kirjas ka tütarlapse ema sõnad: «Ma ei saa füüsiliselt kõigile kõnedele vastata, nii et palun helistage ainult siis, kui nägite minu tütart. Nii ei jää ma olulisest infost ilma, kui ta ühendust võtab!»

Politsei pressiesindaja Hedy Tammeleht ütles Elu24-le, et tüdruku ema pole soovi avaldanud politsei vahendusel tüdruku asukohta tuvastada. «Politsei on lapsevanemaga pidevas suhtluses ja tema sõnul tüdruku elu ja tervis ohus ei ole. Kui ema omaalgatuslikult teda otsib ja mitte politsei vahendusel, siis seda me keelata ei saa,» ütles Tammeleht.

SA Kadunud juht Aare Rüütel ütles Elu24-le, et tüdruku ema on nende poole pöördunud. 

Laupäeva pärastlõunaks on postitus ühismeedias kogunud üle tuhande jagamise ning kommentaarides märgitakse, et neiu kannab musta lühikest jopet ja musti pükse.

Rüütel sõnas laupäeval kella ühe ajal Elu24-le, et uut informatsiooni Maria kadumise kohta neile laekunud ei ole. SA Kadunud Facebooki leheküljele tüdruku kohta ametlikku postitust samuti tehtud ei ole.

Kuigi «Märgatud24 Pärnus «Kaotatud/leitud!»» gruppi tehtud postituses on välja toodud ka politsei kontakt, siis ametlikult ei ole politsei Maria kadumise kohta infot jaganud. 

Tagasi üles