Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Kanal 2 kutsub osalema saates «Reede ÕHTU Robiga!»: mängus on palju lusti, auhinnad ja 500-eurone võidusumma

Copy
Foto: Kanal2

Kanal 2 meelelahutussaade «Reede ÕHTU Robiga!» ootab uusi osalejaid, kes on valmis sukelduma lõbusatesse ja põnevatesse võistlustesse. Igal reede õhtul astuvad Robert Rooli juhitud saates vastamisi kaheliikmelised tiimid – olgu need elukaaslased, sõbrad, sugulased või kolleegid –, kellel kõigil on võimalus võita auhindu ja 500 eurot.

Osalejate teekond auhindadeni on täis põnevust, sest ülesanded panevad proovile nii nutikuse kui ka osavuse. Võitmiseks ei pea olema eriline sportlane ega mälumänguguru – piisab heast meeskonnatööst, terasest närvidest ja väikesest kavalusest.

Saatejuht Robert Rool kinnitab, et televaatajate seas leidub palju nutikaid ja loovaid inimesi, kes on sellisteks väljakutseteks valmis: «Vaja läheb natuke teadmisi, kiiret reageerimist ja oskust hästi koos tegutseda. Ja kõige tähtsam – palju lusti on garanteeritud!»

Saatesse on oodatud kandideerima kaheliikmelised tiimid. «Võta kaasa elukaaslane, sugulane, hea kolleeg või parim sõber ning tule võistlema. Lubame, et saate koos hea ja lõbusa kogemuse,» julgustab saatejuht.

Kandideeri kohe: www.kanal2.ee/reedeohtu

Tagasi üles