Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 3. oktoober: Veevalaja tunneb uhkust oma töösaavutuste üle, Kalade energia on tasakaalus

Copy
pilt on illustreeriv
pilt on illustreeriv Foto: www.pexels.com

Mõnusat neljapäeva!

JÄÄR

Lootusrikas päev, mil kiiresti eesmärkide poole liigud. Sinus on julgust ja elutervet optimismi, seega ei karda sa elule vastu minna.


SÕNN

Kui oled rahulik ja annad kaaslastele võimaluse arvamust avaldada, suhtutakse sinusse hästi ja sulle usaldatakse olulist infot.


KAKSIKUD

Rahaasjus on lootust edule, ent kui sa ei tegutse targasti, võid selle maha mängida. Kipud olema heldekäeline ja mõtlematult kulutama.


VÄHK

Julged võtta ette ka niisuguseid projekte, mille õnnestumises ei ole sa veendunud. Sind ei kummita läbikukkumishirm.


LÕVI

Mõne salasoovi täideminemine on võimalik, kui lased asjadel omasoodu kulgeda. Midagi jõuga mõjutada ja muuta pole mõtet.


NEITSI

Sul on võimalik leida meeskonda selliseid inimesi, kelle kutsumuseks on tegutseda samade eesmärkide nimel, mille poole sa ise püüdled.


KAALUD

Tänu enesekindlale lähenemisele on sul edulootust rohkem kui neil, kes on enda suhtes kriitilisemad ja seetõttu rohkem kõhklevad.


SKORPION

Oled läbinägelik. Su kujutlusvõime on elav ja vaist terav. Suudad nii-öelda ridade vahelt lugeda, teiste mõttekäike aimata.


AMBUR

Kui sul on kellegagi ühisvara, ära võta endale õigust selle kasutamise üle üksinda otsustada – see toob ilmselt pahandusi kaela.


KALJUKITS

Armusuhteid arendades oled tavapärasest julgem. Sul on lihtsam õigeid sõnu leida, on soodne aeg tunnete sõnadesse panemiseks.


VEEVALAJA

Tunned uhkust oma heade töötulemuste üle. Tervist tuleb sul hoida, sest ennastsalgava rahmeldamisega kaasneb oht üle pingutada.


KALAD 

Energia on kenasti tasakaalus. Kui usud endasse ja unistad millestki väga intensiivselt, leiad ka viisi unistuse täideviimiseks.

Tagasi üles