Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

EBAMEELDIV TEENINDAJA «Uskumatu, kuidas meisse selles restoranis suhtuti!» (2)

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: www.pexels.com

«Meid saadeti laua tagant lihtsalt minema ja kohapeal ei teenindanud meid mitte keegi!» kirjeldab Maria ebameeldivat restorani külastust Pärnu linnas, «Meil ei jäänud muud üle, kui pidime valima söömiseks uue toidukoha!» Maria ja tema peigmees Siim soovisid nimelt möödunud nädalavahetusel õhtustada Port Arturi keskuses asuvas Chopsticki restoranis. «See teenindaja oli üle mõistuse ebameeldiv!» räägib Maria ning lisab, et nad pole kaugeltki ainsad, kes on pidanud selle restorani teenindajas pettuma.

Elu24-le saabus seekord vihje noorpaarilt, kes sattus ebameeldiva teeninduse osaliseks Pärnus, Port Arturi Chopsticksis.

«Kuna kohale jõudes klienditeenindajat me ei näinud, siis küsisime viisakalt leti taga tegutsenud kokalt, kas nad on veel avatud ning kas saame sel kellaajal süüa tellida. Kokk oli väga meeldiv inimene ja ütles meile, et nad on avatud kella üheksani õhtul. Ta isegi juhatas meid lauda,» meenutab Maria sündmuste algust, mis leidis aset möödunud nädala laupäeval umbes kella kaheksa ajal õhtul.

Tagasi üles