Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Eestlanna elu Dubai pilvepiiril: kuidas Tartu neiu leidis kodu maailma kõrgeimas hoones

Copy
Foto: Kanal 2

Kanal 2 saates «Kuldne pilet» käis Keili Sükijainen külas Burj Khalifas elavale Tartust pärit Lisetele. 

«Kuldne pilet» andis vaatajatele harukordse võimalus piiluda elu maailma kõrgeimas hoones Burj Khalifas, kus elab Tartust pärit Lisete. Hoone, mis ulatub 828 meetri kõrgusele, on Dubai üks märgilisemaid sümboleid ja populaarsemaid turismiatraktsioone.

Just seal elab eestlanna enda saksa päritolu elukaaslase Julianiga. Nende koduaknast avaneb iga päev hingemattev vaade Dubai siluetile. Hoone on jagatud erinevateks tsoonideks, kus alumistel korrustel asub eksklusiivne Armani hotell ning ülemistel korrustel eluruumid ja kontorid. Elanikel, nagu Lisete ja Julian, on juurdepääs privaatsetele puhkealadele, jõusaalidele, basseinidele, spordisaalidele ning isegi hoone 122. korrusel asuvale restoranile Atmosphere, mis kandis pikki aastaid maailma kõrgeima restorani tiitlit.

Elu sellises hoones toob endaga kaasa erilised turvanõuded. Näiteks külaliste kutsumine ei toimu lihtsalt telefonikõnega, vaid nõuab turvalise äpi kaudu eriloataotluse esitamist, mis tagab, et võõrad ei pääse hoonesse. «See kõik tundub esialgu veidi ebatavaline, kuid tegelikult toob selline elukorraldus kaasa rahu ja privaatsuse,» sõnab Lisete, kes on Burj Khalifas elanud juba mitu aastat.

Karjäär Dubais ja koostöö maailma tippbrändidega

Lisete ei naudi mitte ainult Dubais erakordset elu, vaid on ka aktiivne karjäärinaine. Ta juhib edukalt oma sotsiaalmeedia turundusagentuuri, mille kaudu teeb koostööd maailma suurimate luksusbrändidega, nagu Prada, Ralph Lauren ja Calvin Klein. Lisaks on ta korraldanud suursündmusi, sealhulgas Kylie Jenneri kosmeetikabrändi Kylie Cosmetics lansseerimise Lähis-Idas.

Lisete
Lisete Foto: Kanal 2

Lisete elukaaslane Julian on samuti edukas ärimees, kes tegeleb infotehnoloogia valdkonnas. Tema saavutused räägivad enda eest – ta on kasvatanud mitmete firmade käivet kümnetest miljonitest sadadesse miljonitesse. Koos juhivad nad ka projekti, mis aitab Dubaisse kolijatel kohaneda ja oma ettevõtlusega alustada.

Lisete ja Julian.
Lisete ja Julian. Foto: Kanal 2

Märksõnad

Tagasi üles