Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

LÕBUS VIDEO Kallis parfüüm pakkus Keili Sükijainenile paraja üllatuse: see lõhnab nagu hobusetall!

Copy
"Kuldne pilet"
"Kuldne pilet" Foto: Kanal 2

Kanal 2 saates «Kuldne pilet» viib Keili Sükijainen vaatajad täna õhtul Dubai ühte kallimasse parfüümipoodi, kus tutvustab üle miljoni euro maksvat luksuslõhna. Kuigi kõige hinnalisemat lõhna ta ei proovinud, jättis üks haruldane agaripuu parfüüm talle unustamatu mulje: «See lõhnab nagu hobusetall!» Saatejuhi vahetu reaktsioon tõi naerupahvaku ka kogu võttegrupile.

Spirit of Dubai parfüümide hinnad ulatuvad tuhandete eurodeni ja pood on tuntud oma erakordsete pakkumiste poolest. «Meie kõige kallim ja kuulsam parfüüm maksab üle ühe miljoni euro ning on kaetud tuhanete teemantidega,» selgitas poe esindaja, tutvustades pudelit, mida on saadaval ainult eritellimusel. Kuigi see parfüüm jäi saatejuhil proovimata, sai ta siiski võimaluse testida mitmeid teisi hinnalisi lõhnu.

Üks neist, milles sisaldus väärtuslik agaripuu, ei jätnud Keilile just kõige paremat muljet. Pärast pudeli avamist ja lõhna sissehingamist oli ta reaktsioon otsene ja vahetu: «See lõhnab nagu hobusetall!» Saatejuht ei suutnud naeru pidada ja ka võttegrupp jäi tema reaktsiooni peale vaevu tõsiseks. «Nii hea, et mul odav on maitse! Ei pea tuhat eurot kulutama lõhna peale,» lisas Keili läbi naeru.

Vaata klippi õhtusest saatest:

Lisaks parfüümipoe külastusele minnakse saates tutvuma Dubai kõige kuulsamas hoones elava eestlanna eluoluga. Maailma kõrgeima hoone Burj Khalifa 26. korrusel elav Tartust pärit Lisete räägib, milliseid luksuslikke võimalusi pakub elu maailmakuulsas pilvelõhkujas – alates privaatsetest rõdudest ja eksklusiivsetest lounge'idest kuni unikaalsete teenusteni, mis muudavad igapäevaelu hõlpsamaks.

Dubais elav Lisette
Dubais elav Lisette Foto: Kanal 2

Samuti külastatakse luksuslikku tervisespaad, kus vananemisvastased protseduurid maksavad kümneid tuhandeid eurosid ja detox-programm lubab välimuse mitu aastat nooremaks muuta.

Kõike seda ja veelgi enamat saab täpsemalt näha täna õhtul kell 20.30 Kanal 2 saates «Kuldne pilet».

Tagasi üles