Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 2. oktoober: Skorpion vajab enda ellu tasakaalu, Kaksikuid ootavad ees põnevad tulevikuplaanid

Copy
Foto: Shutterstock

Kentsakat kolmapäeva!

JÄÄR

Saabumas on sinu jaoks parim aeg suhete algatamiseks või jahtunud suhete soojendamiseks. Armuasjadki vajavad mõningast planeerimist.


SÕNN

Peagi on aeg tööasjus uus käik sisse lülitada. Mõne aja eest tundus koorem suur, kuid praegu juba ootad võimalust tööd murda.


KAKSIKUD

Suureneb aktiivsus, kasvab soov ennast proovile panna. Mõlguta mõtteid selle üle, mida põnevat lähitulevikus ette võtta.

VÄHK

Uute alguste planeerimine õnnestub nüüd hästi – sinus põleb soov midagi muuta, ent samas oskad alal hoida väärtuslikku vana.

LÕVI

Kui sul on tunne, et tahaksid ennast arendada, midagi uut õppida, siis tegele nüüd võimaluste otsimisega. Pane end kursusele kirja!

NEITSI

Algamas on aeg, mil õnnestub äriasju edendada. Täna tasub selles liinis mõtteid mõlgutada, aga mitte ülepeakaela tegevusse asuda!


KAALUD

Päikesevarjutusega noorkuu Kaalude märgis annab võimaluse restardi tegemiseks – lähtu oma isiklikest soovidest ja tee uljaid plaane!

SKORPION

Oled tugevalt kinni mõistuses ja mõtlemises, ent nüüd võid tunda, et sinu hing ihaldab enam vaimutoitu. Vaja on end sisemiselt tasakaalustada.

AMBUR

Teised inimesed, kellega oma mõtteid ja ideid, aga ka kartusi jagada, on sinu jaoks väga olulised. Pühenda aega sõpradele.

KALJUKITS

Hakkad mõtlema üha rohkem tööalasele eneseteostusele. Praegu pane veel plaane paika, mõne aja pärast alusta aktiivset tegevust.

VEEVALAJA

Sinu teadmishimu on lõputu. Kui ehk soojade septembriilmadega olid laisemal lainel, siis nüüd on taas aeg õppima hakata.

KALAD 

Saad salapärastesse teemadesse süüvida juhul, kui lepid asjaoluga, et kõigele maailmas toimuvale polegi võimalik loogilist seletust leida.

Tagasi üles