Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KURIKUULUS PIDU? «See oli Londoni nädala üritus, kus Dom Perignon voolas ojadena ning rahatähti lendas.» Katrin Lust lõi klaase kokku skandaalse P. Diddyga

Copy
Katrin Lust ja P. Diddy.
Katrin Lust ja P. Diddy. Foto: Erakogu

Teleajakirjanik Katrin Lustil on P. Diddyga seoses ainult toredad mälestused ning midagi kriminaalset tal räppari P. Diddy kohta öelda pole. «Pidu oli legendaarne! Sajadollarised rahatähed lendlesid mööda klubi, naised pööritasid oma kehakumerustega ning püüdsid võita kuulsa mehe tähelepanu, nagu see ikka käib,» kommenteerib Elu24-le Katrin Lust, kes on läbi aastate pidutsenud kümnete kuulsustega.

2024. aasta märtsis korraldas sisejulgeolek haarangu Combsi kodudes Los Angeleses ja Miamis seoses seksikaubanduse uurimisega. 54-aastane Ameerika räppar Sean Diddy Combs arreteeriti esmaspäeval, 16. septembril New Yorgi hotellis föderaalsüüdistuse alusel. Meest süüdistatakse seksikaubanduses, kallaletungis ja kupeldamises. Hiljuti üritas räppar 50 miljoni dollarilise kautsjoni eest välja saada, kuid avaldus jäeti rahuldamata.

Combs on olnud seksuaalse väärkäitumise süüdistuste esirinnas sellest ajast peale, kui tema endine tüdruksõber, 38-aastane Casandra Ventura ta 2023. aasta novembris vägistamise ja kehalise väärkohtlemise eest kohtusse kaebas. Ventura väitis, et megahiti «I'll Be Missing You» loo autor kuritarvitas teda regulaarselt, sealhulgas sundis teda seksima meesprostituutidega nende kümneaastase suhte jooksul. Pärast mehe endise tüdruksõbra paljastusi on välja tulnud mitmeid uusi süüdistusi. Combsi ootab ees veel mitu kohtuasja. Teda süüdistatakse grupiviisilises vägistamises, seksikaubanduses ja väljapressimises.

Tagasi üles