Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

RONGIJÄNES «Uskumatu, et inimene sõidab niiviisi tasuta iga päev tööle!»

Copy
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Aron Urb / Elron

«See ongi väidetavalt tema taktika, kuidas iga päev tasuta tööle sõita. Mõnikord kulub tal selleks pool päeva,» räägib Elu24ga ühendust võtnud Kadi, kes kohtas hommikul rongiga tööle sõites kummaliselt käituvat meesterahvast.

Jänest sõitnud reisija kasutab nimelt tööle jõudmiseks meetodit, mis pani teised kaasreisijad kulmu kergitama. «Ta sõidab peatuse korraga ja seejärel visatakse ta järgmises peatuses välja, sest raha tal sõiduks pole. Nii sõidab ta Raplast Tallinna igas peatuses uut rongi oodates!» rääkis toimetusega ühendust võtnud naine.

Kadi sõidab rongiga Raplast Tallinna tööle pea igal äripäeva hommikul. Juba mitu päeva järjest on naine rongis märganud meesterahvast, kes jageleb pidevalt piletikontrolöridega. «Kuna tal piletit pole, siis ta valjuhäälselt vaidleb nendega,» selgitab naine meie toimetusele olukorda, mis tundus talle rohkem kui kummaline.

«Ta sai piletimüüjalt pragada korduvalt piletita sõitmise eest. Kontrolör sõneles temaga, et rahata sõitmine ei ole kuidagi võimalik ning saatis selle mehe rongist välja,» räägib Kadi, kes on nimetatud olukorda pealt näinud juba mitu hommikut jutti. Tema sõnul tundis piletimüüja keskealise tumedapäise härra välimuse järgi ka kohe rongis ära ja tuletas talle meelde, et ilma piletita ta sõita ei saa.

Tagasi üles