Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 28. september: Jäär eelistab tegutsemist niisama lulli löömisele, Kaladel tuleks hoiduda kiirustamisest

Copy
Foto: Shutterstock

Ilusat nädalavahetust! 

JÄÄR

Ehkki on nädalavahetus, eelistad tõsist tegutsemist niisama lulli löömisele. Mingid olulised asjad saab kiirelt ja tõhusalt korda aetud.

SÕNN

Räägi oma plaanidest valjuhäälselt, kaasa neisse teisigi – on loota, et sinu püüdlusi märkavad ja toetavad asjatundlikud isikud.

KAKSIKUD

Äriasjade arendamiseks ja kokkulepete sõlmimiseks on aeg küllaltki soodne. Praegu on ehk ka mõningane riskimine õigustatud.

VÄHK

Marsi ja Saturni trigooni toel on hea aeg pikaajaliste mahukate projektide alustamiseks. Oled kannatlik ja distsiplineeritud.

LÕVI

Peas mõlguvad rahamõtted. Planeerid, kuidas kindla peale välja minnes tagada endale pikaajaline stabiilne sissetulek.

NEITSI

Kui vajad abi, pöördu sõbra poole. Ära looda, et ta loeb sinu soove silmist, räägi konkreetselt ära, milles mure seisneb.

KAALUD

Olulisteks jutuajamisteks sobiv aeg. Oled pigem tagasihoidlik, kuulad teise poole rahulikult ära. Ehkki sul on oma arvamus, ei suru sa seda peale.

SKORPION

Võiksid lastes arendada kohusetundlikkust ja töökust. Käsutamisega vaevalt et midagi saavutad. Näita neile head eeskuju, motiveeri!

AMBUR

Kui abi palutakse, toeta hea nõuga – aitad sina praegu teisi, küllap siis tullakse sullegi tulevikus vajaduse korral appi.

KALJUKITS

Hea aeg, et tugevdada oma suhet kallimaga. Teil tasuks rahulikult omavahel rääkida, käsitleda seejuures ka tõsiseid teemasid.

VEEVALAJA

Toimuv mõjutab sinu arusaamu ja seisukohti. Ehk kohtad kedagi, kes avab sinu silmad vaatenurga suhtes, mida sina varem ei märganud.

KALAD 

Kiirustada ei maksa – tormijooksuga ei saavuta midagi. Pigem tasub liikuda tasapisi, viia edasi neid tegemisi, mis pooleli.

Tagasi üles