42-aastane armastatud laulja Kerdo Mölder ja tuntud tiktokker Kaja Linkmann on vedanud kevade algusest saati vägikaigast. Mõned nädalad tagasi käis mees hilisõhtul lausa Linkmanni hoovis ukse-akende taga kopsimas.

«Kerdo kolkis mul öösel akende taga, isegi politsei ütles, et nii ikka ei saa,» kommenteerib Linkmann juhtumit Elu24-le.

Väidetavalt pöörasid Mölder ning Linkmann tülli juba mullu kevadel. Nimelt oli 2024. aasta alguses tüli põhjuseks see, et laulja oli kinkinud tiktokkerile enda kontserdi piletid, ent hiljem need tagasi võtnud. Samuti oli Linkmanni sõnul mees teda solvanud.

Tiktokis ja meediaveergudel figureerinud kurikuulus Linkmann on tuntud oma vägitegude, annetuste küsimise ja otse-eetris magamise poolest.

1. juunil toimus Pärnu kuursaalis ansambli Respekt suur juubelipidu, millega bänd tähistab 15 aasta täitumist. Ansambli solist Kerdo Mölder oli peokutse saatnud ka TikTokist tuntud Kaja Linkmannile, kuid otsustas selle tühistada pärast seda, kui fännid saatsid talle massiliselt infot valveväidete kohta, mida Linkmann Respekti kohta levitab.