Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Investor Jaak Roosaare sulgeb tähtsa peatüki: ma ei talu avalikku kritiseerivat tähelepanu nii hästi, kui oleksin arvanud (3)

Copy
Investor Jaak Roosaare.
Investor Jaak Roosaare. Foto: Mihkel Maripuu

Tuntud investor ja «Rikkaks saamise õpikute» autor Jaak Roosaare on alates 2005. aastast pidanud avalikku blogi. Pärast Planet42ga juhtunut tõmbab Roosaare blogipidamisele joone alla. 

Augusti alguses vahendas Postimehe majandustoimetus, et Eesti iduettevõtte Planet 42 lükkas Jaak Roosaare vaimse tervise kriisi. Aasta varem vahendati meedias, et kõrge intress ähvardab globaalse haardega Planet 42-le kätte maksta. Nii ka juhtus.

Tuntud investor ja «Rikkaks saamise õpikute» Jaak Roosaare jaoks oli Planet 42 krahh raske. «Küsimus ei ole tema isiklikes investeeringutes, kuna kogenud investorina on ta alati teadvustanud võimalikke riske ja nende eest alati jõudumööda hoiatanud ka teisi inimesi. Pigem oli ta isiklikult erakordselt nördinud olukorra üle, millesse Planet42 Eesti investorid on ootamatult sattunud,» ütles augusti alguses meediale mehe abikaasa Maria Roosaare.

Tagasi üles