Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 25. september: Kaljukits on küllaltki kannatamatu, Amburit valdavad optimistlikud meeleolud

Copy
Foto: fizkes/Shutterstock

Käes on kolmapäev!

JÄÄR

Kui sul on kellegagi lähikonnast suhted sassis, siis nüüd tasuks temaga neljasilmavestlus maha pidada, et asjad ära klaarida.

SÕNN

Võimalik, et kuuled ärritavaid uudiseid. Kontrollivajadus on suur, tahad asjade käiku suunata, ent paraku ei suuda sa kõike mõjutada.

KAKSIKUD

Sul pole kuigi lihtne teistega koostööd teha: sulle tundub, et nende tempo on liiga aeglane, see muudab sind närviliseks.

VÄHK

Sul on jõudu ja ettevõtlikkust, oled suuteline kõvasti tööd murdma ning ka ümbritsevatele inimestele näitama, et oled paljukski võimeline.

LÕVI

Raha- ja äriasjadeks pole päev kuigi soodne. Ilmneda võivad erimeelsused äripartneritega, võite rahaasjade pärast tülli pöörata.

NEITSI

Merkuur on Neptuuniga vastasseisus, mistõttu sinu fantaasialend on eriti kõrge. Reaalsus ja unistustemaailm põimuvad omavahel.

KAALUD

Sul on teostamist väärt ideid. Tähtis on nendest korralikud, täpsed plaanid vormida ning teisigi veenda, et on edumeelne neid ellu rakendada.

SKORPION

Armastuse teema on esikohal, suhtlus vastassooga tihe. Hea aeg olemasolevate suhete arendamiseks, ent mitte uue suhte alustamiseks.

AMBUR

Sind valdavad optimistlikud meeleolud. Märkad kõike ilusat enda ümber, tunned rõõmu kõikvõimalikest meeldivatest pisiasjadest.

KALJUKITS

Oled küllaltki kannatamatu ja teiste suhtes kriitiline. Samas oled veendunud, et sinul on kõiges õigus ega taha järeleandmisi teha.

VEEVALAJA

Asjade seis võib üsnagi keerukas olla. Kergem on peitu pugeda, teha nägu, et sinust ei sõltu nagunii miski ja oodata, mis edasi saab.

KALAD

Pead end hästi hoidma. Enesetunne võib olla kehvavõitu, väsid tavapärasest kiiremini. Ka on oht, et külmetus sind kimbutama kipub.

Tagasi üles