Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Hiljaaegu vanaemaks saanud Anett Kontaveidi ema oma lapselapsest: praegu ta sööb ja magab, veel iseloomu ei näita

Copy
Anett Kontaveit ja tema ema Ülle Milk.
Anett Kontaveit ja tema ema Ülle Milk. Foto: Ardo Kaljuvee, Taavi Sepp

«Proovin olla päevast päeva seal kõrval ja aidata, kui on vaja ja samas mitte liiga palju sinna ennast toppida,» sõnas endise tennisisti Anett Kontaveidi ema «Ringvaates», rääkides kaks nädalat tagasi sündinud lapselapsest. 

Septembri keskpaigas andis endine profitennisist Anett Kontaveit teada, et tema ja Brent Lepistu perre on sündinud poeg.

«Esimene nädal meie Leon Enzo Lepistuga. Nii palju armastust!» kirjutas Kontaveit Instagramis 16. septembril. 

Teisipäeval esilinastus uus dokumentaalfilm Anett Kontaveidist ning seega käis ETV saates «Ringvaade» külas Anetti ema Ülle, kes kaks nädalat tagasi vanaemaks sai. 

«See on nii tore uudis,» ütleb Ülle vanaemaks saamise kohta. «Proovin olla päevast päeva seal kõrval ja aidata, kui on vaja ja samas mitte liiga palju sinna ennast toppida,» ütleb Ülle. 

«Ta on siuke toredake, sööb ja magab, ei ta veel näita oma iseloomu,» kirjeldab ta lapselast. Saatejuht Marko Reikopi küsimuse peale, kas beebis on ka potentsiaalset tennisemängijat, hakkab Ülle naerma: «Kes seda oskab öelda, las ta kasvab ja saab suuremaks».

Teisipäeval esilinastus Tallinnas Apollo Kino Coca-Cola Plazas režissöör Kaupo Kruusiaugu dokumentaalfilm «Anett», mis viib vaataja tipptennise maailma telgitagustesse, et jälgida lähedalt Eesti edukaima tennisisti, maailma teiseks reketiks tõusnud Anett Kontaveidi karjääri viimast aastat.

Tagasi üles