Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

MÕRVAKATSE MÕISAVAHES? Endine remondimees virutas kortermajas prouale vastu pead: läks kuidagi käest ära, mul on väga kahju

Copy
Dimitri Bulõssov kohtus.
Dimitri Bulõssov kohtus. Foto: Triin Roos, Elu24

Teisipäeval arutati Tartu maakohtus Dimitri Bulõssovit puudutavat kriminaalasja. Meest süüdistatakse mõrvakatses, mille ta pani toime Tartu kortermajas, kus käis varasemalt tegemas remonttöid. Mees eitab tapmiskavatsust ning kahetseb juhtunut. «Sellepärast see juhtus, et verbaalne rünnak oli minu vastu,» ütleb ta.  

24. septembril jätkus Tartu maakohtus arutelu vahi all viibiva Dimitri Bulõssovi osas. Lõuna ringkonnaprokuratuur süüdistab 49-aastast meest selles, et ta lõi tänavu märtsis Tartus Mõisavahe tänaval korteris 67-aastast naist tapmise eesmärgil haamriga kahel korral pähe, mille tagajärjel kukkus kannatanu maha, misjärel lõi mees kannatanut süüdistuse kohaselt veel kord haamriga näkku. Pärast seda lahkus mees korterist. 

Bulõssov rääkis kohtus, et tegemist ei olnud haamriga ning ta oli sündmuse järgselt ka ise toimunust väga ehmunud. Kindlasti polnud tal enda sõnul kavatsust prouat tappa. 

Tagasi üles