Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

NÄDALAPROGNOOS Nädal toob tähenduslikku infot, mis võib viia plaanides kannapöördeni

Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 23. – 29. september 2024. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Viibime kahe varjutuse vahelisel nädalal, mis tähendab, et ajad on intensiivsed ning paljud võivad kogeda elus olulisi ümberlülitusi. Positiivses võtmes aitab see aga eluteel kiiremini edasi liikuda ning käivitada vajalikke suunamuutusi. 

Sel nädalal on Merkuur eriti aktiveeritud ning toob fookusesse suhtlemise ja infovahetuse. Uraan, Neptuun ja Pluuto viitavad «tuulelohe» aspektimustris korraga Merkuurile, mille tulemuseks on lennukad mõtted ja arengud suhtluses, mis võivad tuua kaasa isegi kannapöörde. 

Saabuda võib palju olulist infot ning samuti tuleks ise kõiki asjaosalisi oma plaanidest ja tegemistest selgelt informeerida. Võib juhtuda, et inimesed toovad sõnumeid, mis nõuavad oma kavatsuste ümber häälestamist. Samuti on suur tõenäosus, et midagi, mis seni oli varjus, saab ilmsiks.

Kui kelleltki on vaja midagi olulist küsida, mis võib määrata sinu edasise tegevuse suuna, võiks teha seda nüüd. Sel nädalal võikski püüda võimalikult palju rääkimisi ära rääkida, küsimusi ära küsida, info ära jagada. Isegi, kui tegu on juba üsna vanade asjadega, millega siiamaani ei jõudnud tegeleda. 

See on paljuski ka ettevalmistus järgmiseks «kosmiliseks tõukeks», mis saabub pärast 2. oktoobril toimuvat päikesevarjutust. Hea on olla valmis, et siis oma eluga julgelt edasi liikuda. 

Kuuvarjutus tõi muuhulgas kaasa järgmist: 

Kaose tekitanud plahvatavad piiparid ja Hezbollahi sidevahendid

Tulvaveed Ida-Euroopas ja üleujutused Jaapanis, lõõmavad metsatulekahjud Portugalis

• Õnnetud õnnetused: Samose saarel hukkunud Eesti mees, Namiibias külmikusse kinni jäänud laste surm, Lätis hukkus liiklusõnnetuses korraga neli alaealist, Iraani söekaevanduses hukkus plahvatuses üle 50 inimese

Maailmakuulsa räppari P. Diddy seksuaalkuritegude paljastamine ja mehe vangistamine 

Planeediseisud nädalapäevadel

Teisipäeval kell 20.26 jõuab Merkuur trigooni Uraaniga, muutes suhtlemise ja infovahetuse eriti spontaanseks ning vabalt voolavaks. See võimaldab tulla läbi infol, mis on seotud tulevikuga ning võib nii mõndagi elus edasi aidata. See on väga hea aeg avatud ja vahetuteks vestlusteks ning läbirääkimisteks, ka ajurünnakuteks. 

Kolmapäeval kell 14.06 läheb täpseks Merkuuri opositsioon Neptuuniga, mis viitab, et õhus on mingid kahtlused. Hetkel ei ole kindel, kas ootamatult saabunud info on päris usaldusväärne. Mõned võivad kogeda siin ajutist mõttehägu. See võib olla ka aeg, kui ilmneb, et selles suunas, nagu mõtted seni liikusid, otseselt edasi minna ei saa.

Lisaks võib siin toimuda varjatud info paljastamine, mis toob kaasa segadust või pettumust. Keegi võib ka kogemata midagi välja rääkida või oma sõnadega kuidagi vahele jääda.

Loomingulised natuurid võivad leida selles energias aga palju inspiratsiooni, isegi kui kõik nende ideed reaalselt teostatavad ei ole. Vähemalt viib see mõtted kõrgele, pilve peale. 

Neljapäeval kell 07.13 saabub Merkuuri trigoon Pluutoga, mis annab võime eristada tõde illusioonist – just seda lähebki vaja! Ka selles mõjus võib tulla pinna alt nii mõndagi nähtavale, sest inimesed on motiveeritud kaevuma tõeni. Suhtlemisse tuleb juurde läbinägemisvõimet ja sügavuse mõõdet.

Lisaks võib nüüd juhtuda, et saadakse aru, mida oma senistes ettevõtmistes oleks vaja muuta ja parandada. See on justkui viimane võimalus kursi korrigeerimiseks enne päikesevarjutust. 

Neljapäevast hakkab juba käivituma ka Chironi sekstiil Jupiteriga, mida kogeme seekord muude sündmuste taustal väga pikalt kuni 18. novembrini – päevani, mil Pluuto lahkub Kaljukitsest jäädavalt. Universum on selle niimoodi ise paika pannud. See seis avab võimaluse oluliseks arenguks tervenemise teel. Täpseks läheb see kuupäevadel 12. oktoober ja 2. november. 

NB! 26. Sept läheb juba mõjusse Chironi sekstiil Jupiteriga (täpne 12. Oktoobril) ning mõju kestab kuni 18. Novembrini!! Pluuto VEevalajasse / veel ka 2. november ja 18. Mai - Päike/Algol) - võimalus oluliseks arenguks tervenemise teel.

Pühapäeval kell 06.03 jõuab Päike Kuu Lõunasõlmele Kaaludes, viidates ajale, mil on aeg lasta lahustuda ühel tahul oma ego ja isiksuse harjumusest seoses suhetega, mis päikesevarjutusega algavasse uude tsüklisse enam kaasa tulema ei pea.

Seega nädalavahetusel tasub tunnetada, mis on see roll suhetes, mille oleme lõplikult läbi mänginud ja ära teinud. Mõnel juhul võib see tähendada konkreetselt mingi suhte minevikku jätmist, aga see võib olla ka teatav muster või hoiak suhetes. 

Ühiskondlikul tasandil võib see tuua muutuse diplomaatilistes suhetes ja mõne liidu lõppemises või ammendumises. 

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval kell 14.58–17.50 (Kuu siseneb Vähki)

Reedel kell 01.12–01.48 (Kuu siseneb Lõvisse)

Pühapäeval kell 06.35–12.42 (Kuu siseneb Neitsisse)

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed taevakehad

Pluuto on retrograadis 2. maist kuni 12. oktoobrini.

Saturn on retrograadis 29. juunist kuni 15. novembrini.

Neptuun on retrograadis 2. juulist kuni 8. detsembrini.

Chiron on retrograadis 26. juulist kuni 29. detsembrini.

Uraan on retrograadis 1. septembrist kuni 30. jaanuarini (2025).

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta

Tagasi üles