Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 23. september: Neitsi on õigel ajal õiges kohas, Vähk peab infot kainelt analüüsima

Copy
Foto: Shutterstock

Imeilusat algavat nädalat!

JÄÄR

Tegevuse kavandamiseks ning heade partnerite otsimiseks ja nendega läbirääkimiste pidamiseks sobib aeg kenasti.

SÕNN

Häid mõtteid on palju, ent kardetavasti laiskus ei võimalda nende teoks tegemist. Aeg on nädalavahetuse lainelt argipäevale ümber lülituda!

KAKSIKUD

Lastega koos töö tegemine on parim kasvatusviis, mille kaudu õpetada kohusetundlikkust. Ühtlasi ka seda, et töö võib olla põnev ja lõbus.

VÄHK

Sinuni jõudnud info on vastuoluline, ürita seda kainelt analüüsida. Täielikku tõde sa ehk veel teada ei saagi, võta aega ja varu kannatust.

LÕVI

Keegi perest üritab ehk oma nina sinu sõprussuhteisse toppida. Ehkki lähedaste arvamus on tähtis, siis isikliku elu asju otsusta ikka ise.

NEITSI

Satud olema õigel hetkel õiges kohas või juhuslikult kuulma pealt teiste inimeste vestlust, nii saad vastused oma küsimustele.

KAALUD

Sõprade nõu rahaasjus kuulata ei tasu. Mõistagi soovivad nad parimat, ent nad võivad oma teadmisi finantsvallas üle hinnata.

SKORPION

Õnne ja armastuse planeet Veenus jõuab taevakaarel Skorpioni märki. Nüüd on sul lihtsam diplomaatiline olla ja endast head muljet jätta.

AMBUR

Kodu ja lähedased on tähtsad, ei maksa neid omapäi jätta ja ennastunustavalt töösse sukelduda. Vähemalt nädala algul ära ületunde tee!

KALJUKITS

Sinu ootused ja lootused kallile inimesele on kõrgendatud, küllap usud endasse ja arvad, et partnerile on lihtne mõju avalda.

VEEVALAJA

Kui on vaja rahaasju ajada, võta see ette pärastlõunal. Siis oled kiire õigeid võimalusi märkama. Hommikul hoidu äritehingutest.

KALAD

Päev pakub võimalusi õppimiseks ja oskuste lihvimiseks. Tekib põnevaid ideid, mille geniaalsuses pole paraku lihtne kaaslasi veenda.

Tagasi üles