Tulisa isa: tütre seksivideo hävitas meie perekonna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulisa Contostavlos
Tulisa Contostavlos Foto: MAVRIXONLINE.COM

Briti superstaarisaate kohtuniku ja lauljatari Tulisa Contostavlosi isa on tütre seksivideo internetti lekkimise pärast murest murtud.

 Mehe sõnul hävitas see nende pere, vahendab Digitalspy.

Video lekitajaks oli naise ekskallim Justin Edwardsi, kes oma süüd muidugi eitas. Tulisa advokaadid esitasid Justini vastu ametliku süüdistuse.

«Nagu arvata võite, olen viimased päevad täiesti löödud. Kui jagad intiimseid hetki armastatud inimesega, kellest hoolid ja keda usaldad, ei suuda sa uskuda, et see materjal jõuab ükskord terve maailma ette. See on minu jaoks väga raske,» sõnas naine vahetult pärast uudisest kuulmist.
Tulisa isa Plato Contostavlos tunnistas, et Edwards ei teeninud tema poolehoidu. «See, millega Justin hakkama sai, on mõjunud kogu meie perele väga halvasti. Ta hävitas meid mõnes mõttes. Tulisa on küll tugev, aga see juhtum kõigutas tema enesekindlust päris tugevalt. Üritasin tütrega rääkida, aga ta oli nii endast väljas, et ei suutnud. Ta oli tükkideks. See purustas tema südame,» rääkis Plato.

«Mäletan esimest korda Justiniga kohtumist. Võtsin Tulisa Camdenist peale ja seal ta oli. Nad vaidlesid keset tänavat. Mees ei meeldinud mulle kohe esimesest hetkest alates ja igal järgneval korral ei näidanud ta minu vastu üles vähimatki austust ning võttis kohe ülbe hoiaku,» lisas Tulisa isa, kelle arvates üritas noormees tema tütre kuulsusest vaid kasu lõigata. «Tulisa tahtis temaga abielluda. Nad unistasid isegi lastest. Tütar pole mulle siiani nende lahkumineku põhjust avaldanud, kuid see ei vabanda seksivideo avalikkuseni jõudmist!»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles