Video: koer keeldus vigastada saanud sõpra maha jätmast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer keeldus vigastada saanud sõpra maha jätmast
Koer keeldus vigastada saanud sõpra maha jätmast Foto: Youtube

USAs Los Angeleses La Puente Streetil keeldus üks Labradori retriiver oma vigastatud kaaslast maha jätmast, olles keset liiklust.

Autoga sõitnud märkasid koeri ja tegid neist video, mis jõudis ka Youtube`i, edastab Daily Mail.

Möödunud laupäeval üles riputatud videol on näha emast tumeda karvaga Labradori retriiverit heledakarvalise liikumatu kaaslase juures tiirutamas. Autod sõitsid neist väga lähedalt mööda.

Kannatada saanud koera pea juures on näha vereloiku.

Sündmuskohale kutsutud loomakaitsjad viisid nii kannatad saanud kui terve koera loomade varjupaika.

Los Angelese maakonna loomakaitseamet andis leitud mustakarvalisele koerale nimeks Grace. Looma uurimine näitas, et keegi on tema eest väga hästi hoolitsenud.

Siiani ei ole keegi selle koera vastu siiski huvi tundnud ja enda omaks tunnistanud. Samuti ei leitud koeralt mikrokiipi ega kaelarihma omaniku nimega.

Selle tõttu pandi koer adopteerimisele.

«Grace oli tänaval koos teise koeraga, kes oli liikumatu ning kellel oli peatrauma. Mulle saadeti kahest koerast mobiiliga tehtud video. Sain aru, et pean tegutsema ja nad ära tooma,» lausus loomade varjupaiga juht Marcia Mayeda.

Samuti olid interneti kasutajad nähtud videost liigutatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles