Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

House- ja techno-muusika legend Joris Voorn tuleb Tallinna

Copy
Foto: Pressifoto

Sel sügisel, 26. oktoobril külastab taas Tallinnas Telliskivis asuvat lokaali D3 house- ja techno-muusika legend Joris Voorn.

Juba teist korda Eestit ja klubi D3 külastav Joris Voorn on üks elektroonilise tantsumuusika juhtfiguure maailmas. 

26. oktoobril aset leidval erilisel õhtul saab kuulda nii vanu lemmikuid kui ka uue albumi materjali, mis tõotab ilmuda 2024. aasta lõpuks. Joris Voorn taas Eestis on kindlasti tõeline maiuspala siinsetele techno- ja house-muusika austajatele. 2023. aasta veebruaris klubi külastanud Voorn astus toona üles täismaja ees.

Voorni viimane album «Nobody Knows» valiti ka USA Billboard Magazine'i 2014. aasta elektrooniliseks albumiks. Lisaks on Voorn üles astunud tuntud festivalidel, nagu Ultra Miami, Tomorrowland, Awakenings, Parklife jpt.

Klubis D3 astub lisaks Voornile üles kohalik tandem MHKL & PAAP.

Rohkem infot SIIT!

Kas sina teadsid, et…

Joris Voorn on Hollandi elektroonilise muusika epitsenter ning lisaks on ta Hollandi üks tuntumaid rahvusvahelisi tuuriartiste.

2014. aastal valis Billboard Magazine Voorni albumi «Nobody Knows» aasta elektrooniliseks albumiks.

Ta on teinud ja pühendanud lugusid oma mõlemale pojale. Voorni lugu «Ryo» on pühendatud tema pojale Ryomale ja tema maailmavaatele.

Tema singel «You & I» tähistab Voorni jaoks uue peatüki algust tema kui kunstniku arengus ja see kasvab 2024. aasta lõpuks edasi täispikaks albumiks.

Joris on seotud ka kaasaegse kunsti, fotograafia ja arhitektuuriga. Tema tähelepanu detailidele stuudios, laval või disainis ja kunstis on ületamatu.

Märksõnad

Tagasi üles