Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Elina Pähklimägi täitis ühe enda pikaaegse unistuse: vanus on kõigest number, on vaid vaja tahet!

Copy
Elina Pähklimägi usub, et nagu Iirimaal, ei tohi peagi ka Eestis õpetaja õpilasega kahekesi klassiruumi jääda.
Elina Pähklimägi usub, et nagu Iirimaal, ei tohi peagi ka Eestis õpetaja õpilasega kahekesi klassiruumi jääda. Foto: Marianne Loorents

Näitleja Elina Pähklimägi tegi ühismeediasse inspireeriva postituse, jagades ühe enda unistuse täitumislugu. «Järgi oma unistusi! Vanus on kõigest number. On vaid vaja tahet!» innustab ta.

«Mul oli väiksena unistus. Osata klaverit mängida,» avaldab näitleja ja lisab: «Kuna meie peres ei olnud klaverit ning selle soetamiseks puudus võimalus, õppisin ma mõnda aega kromaatilist kannelt. Unistus klaverist jäigi unistuseks... Kuni eelmise sügiseni.»

Elu viis Elina kokku aga muusikaõpetaja Tuuli Pruuliga, kelle käe all on ta nüüdseks juba kaks aastat klaverit õppinud. «Kaks korda kuus kohtume me tema hubases stuudios Põhjala tehase territooriumil. See, mis on aastaga juhtunud, on mu enda jaoks uskumatu. Sõrmed on hakanud vaikselt liikuma, vasaku ja parema ajupoolkera koostöös on õpitavad klaveripalad muutunud keerulisemaks. «Elevant Gloria mängutoosist» oleme jõudnud Chopin’i «Nocturne op 9/2» juurde,» rõõmustab Elina. «Follow your Dreams! (Järgi oma unistusi - toimetus) Vanus on kõigest number. On vaid vaja tahet!»

«Vinge naine!» kiidetakse ühismeediasse postitatud fotode all. «Elina, mul sama unistus olnud, super äge, et ära teed,» kiidab teinegi. 

Viimasel ajal oleme palju kirjutanud näitleja kirest spordi vastu. «Minu elukorraldus muutus kaks aastat tagasi, kui ma lahutasin ja mul tekkis aega, sest lapsed on pool aega isaga. Et mitte minna hulluks oma mõtetega, siis mul oli vaja leida see koht, kuhu panen oma hommikud ja õhtud, kus mul tööd ei ole,» avaldas Elina kolmapäeval «Ringvaates» kuidas leidis tee triatlonini. 

Tagasi üles