Rourke ei taha oma järgmist filmi ise vaadata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Renfro
Brad Renfro Foto: AP / Scanpix

Oma järgmise filmi vaatamine saab Oscarile kandideerivale Mickey Rourke´ile olema poolmõru kogemus, sest selles näeb ka varalahkunud noore näitleja Brad Renfro viimaseid stseene.

Rourke on pärast aastatepikkust allakäiku tänu filmile «Maadleja» teel taas filmimaailma tippu ning seda teekonda jätkab ta ka aasta lõpupoole kinodesse jõudva linateosega «The Informers», vahendab WENN.

Kuigi Rourke ei suuda ära oodata, et fännid tema uut filmi näeks, tunnistaks ta, et ei soovi ise taas näha Renfro viimast osatäitmist, mille ta tegi vahetult enne seda, kui ta 2008. aasta jaanuaris endalt 25-aastasena kogemata heroiini üledoosiga elu võttis.

«Ta suri paar nädalat pärast võtete lõppu... ja kõik minu stseenid olid temaga koos,» ütles Rourke, kelle arvates oleks Renfrost sarnaselt varalahkunud Heath Ledgeriga võinud saada suur filmitäht.

«Temaga oli imetore koos töötada... ta oli väga andekas noor mees.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles