Soome tõsielustaar, drag queen ja Käärijä meigikunstnik Aarni Mikkola on viimaste aastate jooksul korduvalt muutunud. Esmalt kaotas Aarni soomlaste silme all tõsielusaates pea 30 kilo, siis tulid kilod kolinal tagasi. Nüüd on tõsielustaar alustanud uut «lihtsamat» kaalulangusteekonda ja jällegi teeb ta seda kõikide silme ees. «Olin meeleheitel, et leida mingi lahendus, mingi vastus,» rääkis Aarni Elu24-le oma kaaluprobleemist.

Umbes saja kilomeetri kaugusel, põhjanaabrite pealinnas Helsingis elava 32-aastase Aarni Mikkola nimi ei ütle eestlastele palju, kuid Soomes on meigikunstnikuna ja drag queen'ina tegutsev mees viimastel aastatel kõmumeedia veergudel figureerinud palju.

Esmalt sai Aarni sadu fänne just tänu oma drag queen'i persoonale, kellena ta krooniti kohaliku drag queen'ide võistluse võitjaks. Veel enam kogus ta tuntust 2020. aastal, kui ta osales tõsielusaates «The Biggest Loser: Finland». Ameerikast inspireeritud tõsielusaates pidid osalejad karmi treeningu ja dieediga kaamerate ees kilosid kaotama. Aarni kaotas kokku 27 kilo ja võitis saate, kuid kaks aastat hiljem hakkasid kilod pärast karmi õnnetust kolinal tagasi tulema.

Hirm hoidis Aarnit pikalt tagasi ja lõpuks otsustas Soome tõsielustaar otsida lahendust Eestist, kus ta tänavuse aasta alguses Kaalukirurgia keskuses maovähendusoperatsioonil käis. Ja taas võttis Aarni oma teekonna ette kõigi silme ees.