Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 17. september: Skorpionil kulgeb tööasjade edendamine edukalt, Veevalaja tunneb end kallima kõrval turvaliselt

Copy
Foto: Shutterstock

Tegusat teisipäeva!

JÄÄR

Paigal istumine ja süvenemist nõudva töö tegemine ei edene sugugi. Tahad palju suhelda, inimeste hulgas liikuda.

SÕNN

Püüdlikkus toob edu töös. Inimestega suhtlemisel peaksid olema ettevaatlik – võimalik, et keegi varjab sinu eest infot.

KAKSIKUD

Kui sul on olnud arusaamatusi lastega suhtlemisel, siis nüüd tasuks suhete usalduslikumaks muutmiseks midagi ette võtta.

VÄHK

Oled nutikas, oskad õigel hetkel õiged sõnad leida ja neid eesmärgipäraselt kasutada. Lihtne on endast head muljet jätta.

LÕVI

Suudad kenasti meeldivad tegevused ja kohustused ühendada. Võimalik, et sinus löövad lõkkele tunded ühe erilise inimese vastu.

NEITSI

Ära kibele oma saladusi jagama, usalda neid vaid parimaile sõpradele. Sinuni võib jõuda info, mis sinu elu küllalt oluliselt mõjutab.

KAALUD

Asjaajamine kaaslastega kulgeb meeldivalt, koostöö sujub asjalikus vaimus. Täna tekkivad tutvused kujunevad ilmselt pikaajaliseks.

SKORPION

Tööasjade edendamine kulgeb edukalt. Satud õigel ajal õigesse kohta või jõuab juhtumisi sinu kõrvu info, mis sind edasi aitab.

AMBUR

Aeg sobib põhjalikumate muudatuste tegemiseks kodukujunduses, nii et kui oled plaaninud remonti, tasub sellega nüüd alustada.

KALJUKITS

Mõtted selginevad, saad aru, mis on oluline ja mis mitte. Võid avastada, et oled mingit asja valesti mõistnud ning muudad suhtumist.

VEEVALAJA

Tunned end kallima kõrval turvaliselt. Sul tasub pühendada palju aega oma mõtetest ja tunnetest rääkimisele, sest see tugevdab suhet.

KALAD 

Kui sul on mingi töö kunagi pooleli või suhted klaarimata jäänud, põhjustab see lahkhelisid, mis pidurdavad edasiminekut.

Tagasi üles