Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEO «Eestisse jõudsime 17 tundi planeeritust hiljem!» Shanoni solisti ja tema kallima lennureis venis ootamatul põhjusel

Copy
Pille-Riin Piho elukaaslase Taavi Immatoga.
Pille-Riin Piho elukaaslase Taavi Immatoga. Foto: Taavi Sepp

Shanoni solisti Taavi Immato kallim Pille-Riin Piho jagab TikToki kontol, kuidas nende reis Hispaaniast Palma de Mallorcalt kodumaale ei läinud kuidagi plaanipäraselt. «Eestisse jõudsime 17 tundi planeeritust hiljem ja kodus olime kaks tundi enne seda, kui bändibuss Taavi maja eest peale korjas,» nentis Pille-Riin.

«Olime juba lennukis kohad sisse võtnud, kui saime info, et stjuardessi terviserikke tõttu lennuk väljuda ei saa,» rääkis Pille-Riin enda TikToki kontole postitatud videos. Nii tühistati nende lend Hispaaniast Palma de Mallorcalt Zürichisse. «Saime küll kohad järgmisele Palma-Zürichi lennule, mis väljus kaks tundi hiljem, kuid kuna meie vahemaandumiseni oli vaid poolteist tundi, siis Tallinna lennule me enam ei jõudnud,» ütles Pille-Riin.

Öö tuli paaril veeta Šveitsis, et siis hommikul edasi Frankfurti ja sealt lõpuks Tallinna lennata. 

Videos avaldas Pille-Riin, et planeerivad puhkuselt tagasituleku alati eelmisele päevale enne Shanoni järgmist kontserti, et oleks mingisugune varuaeg juhuks, kui lendudega midagi juhtuma peaks.

«Eestisse jõudsime küll 17 tundi planeeritust hiljem ja kodus olime kaks tundi enne seda, kui bändibuss Taavi maja eest peale korjas, aga Rakvere publik sai siiski reede õhtul muretult Shanoni kontserti nautida,» võttis ta seikluse kokku. 

Vaata videot seisiseiklusest siit:

@prpiho

+17h, aga ilusti kodus 🙏🏼

♬ original sound - Pille-Riin Piho

Tagasi üles