Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KLÕPSUD Luksus otse voodisse! Fitnessikaunitar Erna Husko tähistas 27. sünnipäeva

Copy
Fitnessikaunitar Erna Husko.
Fitnessikaunitar Erna Husko. Foto: Erna Husko erakogu

Fitnessikaunitar ja sisulooja Erna Husko jagab ühismeedias oma sünnipäevast luksusest pakatavaid jäädvustusi, mis on üles võetud ei kusagil mujal kui voodis. 

«Sünnipäev vol 2.0,» märkis Eesti juurtega Erna Husko postituse juurde, millel on näha tohutu suurt roosikimpu ja hinnalist kingitust Cartier'i luksusehete kollektsioonist.

Õigel päeval ehk 27. augustil tähistas Husko sünnipäeva aga palju tagasihoidlikumalt, asudes sel hetkel Kopenhaagenis ja lisades Instagrami vaid talle iseloomulikud seksikad fotod.

«Sain 27ndal 27-aastaseks. Nüüd saan aru, kui kõik ütlevad, et aeg lendab. Lähme aga aasta vanemana ja targemana edasi. Järgmise aasta jooksul luban ka parkimistasu rakenduste kasutamise selgeks õppida, et ei tekiks enam arusaamatusi,» vihjas ta oma ohtratele parkimistrahvidele

Husko, kes armastab luksuslikku elu, on olnud pidevalt ümbritsetud ka jõukatest meestest. Aasta alguses sahistati Soome meedias, et fitnessikaunitar on suhtes 45-aastase Soome kaerapiima ärimehe Juha-Petteri Kukkosega. Kuulujutud said hoo sisse, kui mõlemad postitasid sarnaseid fotosid lumistelt mäenõlvadelt Püreneedes.

Ka fitnessikaunitari enda firma Erna Husko Oy on viimastel aastatel olnud väga kasumlik ning selle käive jääb Soome meedia andmetel ligi poole miljoni euro kanti.

Tänavu kevadel soetas seni Soomes elanud Husko endale ka Tallinnasse korteri. «Kui ma Tallinnast neli aastat tagasi ära kolisin, teadsin, et see päev tuleb. Teadsin, et tahan nii palju tööd teha, et saaksin mõni päev siia tagasi kolida. Oma enda korterisse, kus ma saan valida ehitusmaterjali põrandast laeni,» märkis sisulooja ühismeedias.

Tagasi üles