Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 16. september: Kaljukitsel võib avaneda võimalus unistus teoks teha, Jääral on hea päev sassi läinud suhete parandamiseks

Copy
Foto: Shutterstock

Ilusat alanud nädalat!

JÄÄR

Üsnagi hea päev sassi läinud suhete taastamiseks või siis uute tutvuste loomiseks ning suhete algatamiseks ja arendamiseks.

SÕNN

Töökohustuste täitmisega kaasneb rõõm ja rahulolu. Saad kaaslastelt ja ülemustelt kiita, parimal juhul kajastub tunnustus ka sissetulekus.

KAKSIKUD

Võid sattuda olukorda, kus kõigi pilgud on sinule pööratud. Sul on võimalus demonstreerida oma tugevaimaid külgi.

VÄHK

Saad tunda lähedaste toetust. Teadmine, et kallid inimesed on kindlalt selja taga, annab sulle südikust julgelt edasi püüelda.

LÕVI

Soodne hetk vajaliku info hankimiseks, et äritegevust edendada. Inimesed on sinu suhtes vastutulelikud ja lahked.

NEITSI

Sind valdab teadmisjanu. Päev võib sind kokku viia olulise isikuga, kellega tekib hingeline side ja kellelt sul on palju õppida.

KAALUD

Sind teeb õnnelikuks see, kui kallim sulle nii sõnade kui ka tegudega kinnitab, kui väga ta sind imetleb, ihaldab ja armastab.

SKORPION

Tunned end optimistliku ja löögijõulisena. Ära raiska päeva niisama elu nautimisele, laienda aktiivselt oma tegevusvälja.

AMBUR

Suureks õnneks on sul head sõbrad. Võta nendega kindlasti ühendust, näita välja, kui tänulik nende olemasolu üle oled.

KALJUKITS

Sinu karjäärialased ambitsioonid on kõrged. Nüüd võib avaneda võimalus oma unistus teoks teha. Tee tarkade inimestega koostööd.

VEEVALAJA

Nüüd on hea hetk õpingute alustamiseks. Võid luua kasulikke kontakte. Hästi läheb ka juhul, kui ise teistele teadmisi jagad.

KALAD 

Sind köidavad kerged ja lõbusad teemad, rasked tööd ja probleemide lahendamise üritad lihtsalt edasi lükata.

Tagasi üles