Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

HETK LENNUKIS «Kaugtöö läbi!» Keit Pentus-Rosimannus siirdub tagasi Luxembourgi

Copy
Keit Pentus-Rosimannus
Keit Pentus-Rosimannus Foto: Madis Veltman

Juuli keskel teise lapse ilmale toonud Keit Pentus-Rosimannus teatab ühismeedias, et kaugtöö on selleks korraks läbi saanud ning aeg on siirduda tagasi töökohustuste juurde Euroopa Kontrollikojas Luxembourgis.

«Kaugtöö läbi. Luksembourgis ootab homme ühte pildilolijat päev täis Euroopa rahaasjade seisu arutelu, teist uus lasteaed ja kolmandat tihe päev täis une-, söögi- ja mängupause,» teatas Pentus-Rosimannus pühapäeval, jagades hetke lennukist.

«Muretut uue ajastu algust,» soovitakse perele postituse kommentaarides.

Pentus-Rosimannuse teine laps, kes sai nimeks Mikk Aleksander, nägi ilmavalgust 13. juulil. «Me kodune õnn, rõõm ja raison d'etre (ee elu mõte) kasvas laupäeva õhtul kahekordseks. Tere tulemast, kallis poeg,» teatas naine Instagrami postituses.

Ühtlasi andis poliitik pojale lubaduse: «Kavatseme sind hoida ja hellitada ja armastada ja su vabadust ja valikuid alati toetada. Iti Lorettal on muidugi ootel juba rohkelt plaane ja trikke, mida vennaga jagada, ja võib arvata, et see õe-venna tandem saab meil olema üks rokkiv kooslus.»

2012. aastal abiellunud Rain Rosimannuse ja Keit Pentus-Rosimannuse peres kasvab ka 2021. aasta augustis sündinud Iti Loretta.

Keit Pentus-Rosimannus on Euroopa Kontrollikoja liige alates 1. jaanuarist 2023. Euroopa Kontrollikoda on üks seitsmest Euroopa Liidu institutsioonist, mis kontrollib Euroopa Liidu rahaliste vahendite korrakohast kasutamist. Järelevalve tulemused esitatakse aastaaruannetes Euroopa Parlamendile, millel on seejärel õigus eelarve täitmisele oma heakskiit anda või mitte. Euroopa Kontrollikoda asub Luxembourgis.

Tagasi üles