Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Robert Sarv avas Suure-Lähtru lapsetapmises süüdistatava kaitseks suu: uurimisversioon on olnud ühekülgne

Copy
Robert Sarv ja Kairi Kuusemaa.
Robert Sarv ja Kairi Kuusemaa. Foto: Konstantin Sednev / kuvatõmmis / Elu24 kollaaž

«Me ei läheks üldmenetlusse sirge selja ja hea positsiooniga, kui meil ei oleks tugevaid fakte ja argumente, mis toetaksid kaitsetaktikat,» rääkis Suure-Lähtrus lapsetapmises süüdistatava naise kaitsja Robert Sarv TV3 saates «Raport».

«Täna on kaitsja laual teadmine, et see oli rasedus ja sünnitus, mida naine ei teadnud ega osanud ette näha,» sõnas Sarv saates. Ta lisas, et süüdistatav on talle kogu oma loo ära rääkinud ning see kõik on olnud võimalik kaitseakti kirja panna. 

«Kui prokurör väidab, et süüdistatav oli rasedusest teadlik, siis meie väidame, et ei olnud ja meil on selle kohta väga veenvaid tõendeid alates sellest hetkest, kui pere oma loo ära rääkis kuni selleni, et internetist on võimalik leida kümneid ja kümneid näiteid, kuidas naisterahvad panevad oma kaheksanda kuu raseduse pildid üles ja siis paar nädalat hiljem lähevad sünnitama,» rääkis Sarv. Tema sõnul on kaitseversiooni toetamiseks võimalik esitada nii teadusajakirjandust kui ka vajadusel kutsuda kohtusse asjatundjaid. 

Tagasi üles