Kirju minevikuga tiktokker Loositädi kutsus meid enda juurde Lääne-Virumaale Kundasse külla, kus uurisime, millega naine täpsemalt tegeleb, mis toimub tema kodus suletud uste taga, miks on teda kriminaalselt karistatud ning miks ta on ikkagi südameasjaks võtnud, et lõpetataks samasooliste kooselu Eestis. Vaata täispikast videointervjuust!

Kui jõudsime Kundasse, Saarepiiga kohvikusse, oli Hanna-Liisa Kalinina meid viisakalt ootamas. Kunda on väike linn Lääne-Viru maakonnas Viru-Nigula vallas, kus on veidi üle 3000 elaniku ning kus peaaegu kõik teavad üksteist nägupidi. Loomulikult on naine enda kodulinnas täielik staar! Juba kohale jõudes nägime, kuidas teda pildistasid erinevad fännid, kuid naine jääb ise tagasihoidlikuks: «Ei ole ma mingi staar, ma olen täitsa tavaline inimene.»

28-aastane Kalinina ehk Loositädi on elukutselt kojamees, kuid hetkel tegeleb ta enda sõnul müügitööga. Avalikkusele on Kalinina eelkõige tuntud kui tiktokker, kes korraldas pea 17 000 jälgijaga TikToki kontol tihti erinevaid loose. «Ma sündisin Kundas ja olen pea terve elu siin elanud. Hetkel tegelen müügitööga, müün marju ja igasugu muid asju, mida loodus meile annab. TikTokiga enam ei tegele. Samuti veedan kodus lastega aega igapäevaselt,» tutvustab Kalinina ennast.