Aivar Riisalu oli koolis jobu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Gräzin ja Aivar Riisalu
Igor Gräzin ja Aivar Riisalu Foto: TV3

Ma olin koolis täitsa jobu! Riigikogu liige Aivar Riisalu manitseb lapseohtu noori, et tippmodelli- ja superstaarisaated ning posijate tuleproovid ei tee ühe matsuga kellestki tegijat.

Otsekohene sõnasepp, tasahilju nii äris kui ka ansambliga Meie Mees toimetav Aivar Riisalu (51) pole oma tütreid kunagi hellitanud ega harjutanud neid midagi tööd tegemata saama.
 
Ta leiab, et kõikvõimalikud telekonkursid toodavad hordide kaupa ärahellitatud ja õnnetuid noori, kelle elu pärast show lõppu ja tähelepanu hajumist ei suju enam sugugi nii libedalt, edukalt ja säravalt, kui neile tunduma hakkas.
 
«Sellist elu ei tohi propageerida! Me oleme praegu kasvatanud põlvkonna, kellel on väga raske elada, sest nende enesehinnang ja reaalne tegelikkus ei kipu koos jalutama,» seletab Aivar Kroonika veergudel.
 
Kõige markantsema näitena toob ta välja aastateks trellide taha kupatatud Nõia-Intsu. Viimase tuntuks saamisega võrdeliselt kerkinud enesehinnangu ja tegelikkuse vahel haigutab sügav kuristik nagu Andorra mägismaal...
 
Aivari sõnul on tänapäeval show-bisnises midagi saavutada varasemast keerulisem, sest ka infomüra on aastatetagusega võrreldes rohkem. «Enne, kui mõni noore laulja lugu üldse
läbi lööb, nad kustuvad – sest ka turg on küllastunud. Seegi on probleem, mis tapab noore teotahte.»
 
 
Riisalu usub, et Paradise Crew’ laulja, aastal 2006 Eesti Nukuteatri muusikalis «Romeo ja Julia» avalikkuse ette tõusnud Kristjan Kasearu ei pahanda, kui ta toob tema näiteks.
 
«Kristjan oli minu ja Emil Oja produktsioonifirma artist. Kui Meie Mees 2008 taasühines ja Kristjan sõjaväest tuli, tegime ühise suvetuuri – ja isegi see ei aidanud tal naasta!
 
Temast pole praegu suurt kuulda, ta küll üritab comeback’i, aga see on keeruline. Samas on tegemist väga andeka ja ka ilusa poisiga, aga ju tal siis lihtsalt ei ole ka nahaalsust trügida! Täitsa kurb, nõnda läheb nii mõnigi talent kaduma.»
 
 
 
Loe edasi värskest Kroonikast!
 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles