Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KUUMAD KLÕPSUD Sisulooja Cassia Shakti jagab armastusest pakatavaid jäädvustusi: armun üha enam ja enam

Copy
Cassia Shakti.
Cassia Shakti. Foto: Madis Veltman

Suve algul uut suhet kinnitanud sisulooja Cassia Shakti jagab ühismeedias armsaid klõpse nädalavahetusest Tartus, mille veetis mõistagi oma kallimaga.

«Lõime mehega nii palju uusi ühiseid mälestusi ja iga minut, mis me koos veedame, armun temasse üha enam ja enam! Ei pea isegi halli sügise pärast muretsema, sest üks suur päike käib minuga alati kaasas,» kirjutas ta postituse juurde.

Fotodelt nähtub, et paar on üheskoos nautinud nii spaarõõme kui ka ahvatlevaid maitseelamusi erinevates ülikoolilinna toidukohtades.

Ühtlasi avaldab sisulooja, et plaanivad ka järgmist välisreisi, mis viib neid Bali saarele Indoneesias. 

Kinnitas uut suhet

«Meil sai mehega üks kuu suhtes olemist ning lootusetu romantikuna tahtsin ma seda tähistada. Niisiis viisin ta meie esimesele väljasõidule Läänemaale, Noarootsi. Me grillisime, chillisime, vannitasime, veinitasime, päevitasime ja nautisime sajaga teineteise olemasolu üksteise elus,» jagas Cassia Shakti juuni alguses.

Esimene vihje sellest, et naisel on uus kallim, laekus Elu24 vihjemeilile tänavu aprilli alguses. Vihjesaatja sõnul jagas Cassia mehest pilte populaarses rakenduses BeReal, mis palub kasutajatel suvalisel hetkel jagada endast pilti. Just selles rakenduses oli Cassia väidetavalt ühe mehega korduvalt pildile jäänud. «Postitab igapäevaselt BeReali koos pilte,» väitis vihjesaatja.

Sisulooja lükkas kuulujutu ümber ja kinnitas, et on siiani vallaline. «Ei, mul ei ole poiss-sõpra. Olen endiselt vallaline,» avaldas ta Elu24-le.

Küll aga viitas Cassia võimalusele, et temaga väidetavalt BeReali postitusele sattunud mees võis olla tema kohtingukaaslane. «Nagu vallalisele kombeks, käin vahel kohtingutel,» viitas Cassia sellele, et on uuele suhtele avatud.

Mees jäi pildile ka Cassia 31. sünnipäeva tähistamisel, kui naine oli kokku kutsunud oma kõige lähedasemad sõbrannad oma meestega, õed-vennad ja mõned lähedasemad meessõbrad.

2023. aasta alguses purunes Cassia pikk suhe juutuuber Roomet Poomiga. Paar oli koos üle nelja aasta.

Tagasi üles