Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PIILU SISSE Selgeltnägija Marilyn Kerro pani oma kauni kodu müüki: meile on suuremat maja vaja (2)

Copy
Marilyn Kerro.
Marilyn Kerro. Foto: Meelis Meilbaum

Selgeltnägija Marilyn Kerro teatab ühismeedias, et on müüki pannud oma Rakveres asuva maja, kuna see on perele kitsaks jäänud.

«Mõtlesin kaua, arutasin lastega ja meile on suuremat maja vaja,» kirjutab Kerro ühismeediasse tehtud postituses. Ta lisab, et soovib eraldi töötuba, kus Youtube'i videoid filmida, ning ka Kairo tahab endale oma tuba. 

«Kui tahad hingega ehitatud maja ja aeda, eriti aeda, mille ise olen loonud, siis vaata seda kuulutust. Kõike majast internetti ei pane, kui oled kindel huviline, siis saad tulla vaatama ja näed kõike,» märgib Kerro postituses. 

Ta lisab, et kauplejatel pole mõtet tülitada, sest hinnas ta alla ei tule. «Hind jääb selliseks, sest olen sinna oluliselt rohkem panustanud. Aega mul on, ei kiirusta, aga ehitan siia lähedale uue ja suurema,» lisab ta.

2020. aastal Raveres nn Linnuriigi linnaosas valminud 200ruutmeetrise maja eest küsib Kerro 375 000 eurot. Ühekorruselist neljatoalist maja täiendab avar terrass ning seda ümbritseb kaunilt hooldatud aed.

Vaata müügikuulutust lähemalt siit!

Kerro peres kasvab kolm last, kelle kohta on ta avalikkuses võrdlemisi vähe infot jaganud. 

Esimest korda sai Kerro emaks 2018. aasta juunis, kui tõi ilmale poja, kelle nimeks sai Kaius-William.

Teise lapse ootusest teatas Kerro 2019. aasta suvel. Järgmise aasta jaanuaris avaldas naine, et talle sündis tütar, kes sai nimeks Celine Marie.

Kerro kolmas laps nägi ilmavalgust 2022. aasta märtsis. Poeg sai nimeks Kairo.

2022. aasta alguses rääkis Kerro saates «Kuuuurija» avameelselt pikalt kestnud koduvägivallast, mille taga oli tema teise lapse isa, norrakas Mark Alexander Hansen.

Kerro püüdis mehest aastate jooksul korduvalt lahku minna. «Lõpuks oli lihtsam käed üles tõsta ja loota, et inimene muutub, aidata muutumisele kaasa. Sa saad aru, et võitled tuuleveskiga – ta ei lase sinust nagunii lahti! Ta kas jõuab ise arusaamani, et suhe meie vahel ei toimi, ja läheb ise ära, või püüad hoida kodurahu nii palju kui võimalik. Mina eelistasin siis hoida kodurahu. Ilmselgelt politsei mind ei aidanud, mitte kunagi polnud tõendeid piisavalt. Kogu aeg öeldi, et kogu neid.»

Loe pikemalt:

Tagasi üles