Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«ÖÖKÜLALINE» ŠVEITSIS Ligi miljardi euro väärtuses krüptoraha kaotanud Rain Lõhmus: iga kord ei võida, aga see ongi osa mängust

Copy

LHV ja Hansapanga asutaja Rain Lõhmus on üks Eesti silmapaistvamaid finantsvaldkonna kujundajaid. Viimased viisteist aastat Šveitsis elanud pankur avas Kanal 2 saates «Öökülaline» ukse oma koju, kus põimuvad tehnoloogia, kultuur ja heaolu. Tema maalilise vaatega majas elab juba robotkoer ning käesoleva aasta lõpus plaanib ta soetada ka humanoidroboti.

Rain Lõhmus elab Itaalia piiri ääres asuvas Šveitsi piirkonnas, kus palmid ja lumised mäetipud loovad ainulaadse elukeskkonna. Tema kodu ei ole pelgalt mugav varjupaik, vaid peegeldab tema innovaatilist ja kultuuri väärtustavat maailmavaadet.

Tema elamine on täis erinevate kunstnike töid, ent Lõhmus ütleb, et armastab kunsti mitte kui investeeringut, vaid kogeb seda emotsionaalsel tasandil. «Mulle meeldivad kunstnikud. Ma pigem kogun kunstnikke enda ümber, mitte kunsti. Et elavaid,» kirjeldab ta oma suhtumist loomingusse ja sõpru loovates valdkondades.

Tagasi üles