Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 14. september: Sõnn tunneb vajadust ära teha midagi asjalikku, Kaksikutel tõotab tulla meeldiv nädalavahetus

Copy
Foto: Shutterstock

Mõnusat nädalavahetust!

JÄÄR

Tahaksid palju uut teada saada, kõige paremini õnnestub see juhul, kui saad liikuda tarkade ja avatud inimeste seltskonnas.

SÕNN

Puhkepäev ei ole loodud laisklemiseks, pigem tunned vajadust ära teha midagi asjalikku. Millegagi valmissaamine pakub rõõmu ja rahulolu.

KAKSIKUD

Õnneplaneedid Veenus ja Jupiter on harmoonilises trigoonis – tõotab tulla erakordselt võimalusterohke ja meeldiv nädalavahetus!

VÄHK

Oled järjekindel ja toimekas, tahad lõpule viia pikalt ripakil olnud asjatoimetused. Kui vaja, teed ka rutiinseid asju ilma vastumeelsuseta.

LÕVI

Sobiv hetk oma teadmiste täiendamiseks, lugemiseks ja eneseharimiseks.Sul tasub kohtuda endast vanemate ja targemate inimestega.

NEITSI

Rahalise kasu saamiseks võib avaneda häid võimalusi. See aga eeldab suhtlemist ja koostööd õigete inimestega.

KAALUD

Armuasjus võib täna väga vedada! Sulle võidakse teha huvitavaid ettepanekuid või kalleid kingitusi, keegi avaldab ehk armastust.

SKORPION

Sobiv päev kokkusaamiseks mõttekaaslastega. Teil pole vaja üksteist näha pidutsemiseks, vaid selleks, et asjalikke mõtteid vahetada.

AMBUR

Sind ümbritsevad ilusad ja viisakad inimesed, kellega saab lobiseda kergetel teemadel. Magusaisu võib olla suurem kui tavaliselt.

KALJUKITS

Sind võib kaubanduskeskuste poole tõmmata kui magnetiga – nii palju on ilusaid asju ja sulle tundub, et sul on nii mõndagi neist vaja.

VEEVALAJA

Soovid suhteid algatada ja soojendada isikutega, kes on kõrgemal positsioonil ning võivad aidata sinulgi karjääri teha.

KALAD 

Suureneb vajadus olla inimeste hulgas, kes mõtlevad sinuga sarnaselt, kellel on samalaadsed väärtused. Võimalik, et liitud mingi ühinguga.

Tagasi üles