Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

FOTOD Nagu kaks tilka vett: Cindy Crawfordi modellist tütar taaselustas ema ikoonilise kostüümi

Copy
Kaia Gerber ja Cindy Crawford
Kaia Gerber ja Cindy Crawford Foto: CINDY ORD/Getty Images via AFP/Scanpix

Legendaarne 1990. aastate tippmodell Cindy Crawford naelutas kõigi pilgud endale, kui ta 1993. aastal Oscarite jagamisele imekaunis valges kleidis saabus. Nüüd on samasuguse kleidi selga tõmmanud tema supermodellist tütar. 

Crawfordi 23-aastane modellist ja näitlejast tütar Kaia saabus Torontos toimuvale rahvusvahelisele filmifestivalile justkui ema koopiana. 13. septembril väisas Gerber filmi «Shell» esilinastust, kus ta ka ise näitlejana kaasa lööb. 

Kaia Gerber ilmus punasele vaibale valges Hervé Legeri kleidis, mis oli äravahetamiseni sarnane Gerberi ema Cindy Crawfordi 1993. aastal Oscarite galal kantud kleidiga. 

Kaia Gerber Toronto filmifestivalil 13. septembril.
Kaia Gerber Toronto filmifestivalil 13. septembril. Foto: JEREMY CHAN/Getty Images via AFP/Scanpix

Gerberi stilist Molly Dickson sõnas Vogue'ile, et Gerber oli saatnud talle enne üritust inspireerivaid fotosid seoses võimaliku riietusega ja nende hulgas oli ka Kaia ema kuulus Oscarite kleit. «Ma arvasin, et oleks imeline mõte avaldada austust sellele Cindy ikoonilisele hetkele!» sõnas stilist Molly Dickson. Nagu ka tema ema, otsustas Kaia kleidiga koos kanda valgeid terava ninaga kontsakingi. 

Tagasi üles