Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KÜTAB KIRGI Tomas Legranti uus raamat tekitab arutelu: kuidas see mõjub tema eksnaisele ja lastele? (2)

Copy
Tomas Legrant
Tomas Legrant Foto: Elu24 kollaaž / Konstantin Sednev / Rahva Raamat

Tomas Legranti uus raamat «Märten» on tekitanud ühismeedias arutelu, mille keskmes on küsimus sellest, kui õige on kirjutada raamatus oma eksnaise vaimse tervise probleemidest ning oma lastest. «Laste ema on väga mures oma laste õiguste pärast,» ütleb jurist Õnneli Matt-Tohter, kes leiab, et vanemad peaksid hoolikalt kaaluma, millist infot nad oma laste kohta avalikkusega jagavad. Legrant ise arvab, et kõigil arvamuse avaldajatel tuleks esmalt raamat läbi lugeda.   

Mitmete raamatute autor ja blogija Malluka elukaaslane Tomas Legrant ütleb oma uue raamatu «Märten» tutvustuses, et see on raamat kõigile, kes on keerulistes suhetes. «See on minu lugu. See on nii paljude Eesti meeste lugu, kes pole julenud end kellelegi avada, et rääkida sellest, mis nende koduseinte vahel päriselt toimub. See raamat on kirjutatud iseendale, et saada vabaks. See raamat on kirjutatud sinule, kes sa veel väljapääsu pole leidnud. See pole õpik ega õpetussõnad. Ammugi mitte teejuhis hästi elamiseks. See raamat on minu valikute, vigade ja saladuste kogum.» 

Legranti raamatu teemal arutletakse Facebooki grupis «Virginia Woolf sind ei karda!», kus juhitakse tähelepanu nendele võimalikele probleemidele, mida võib põhjustada nii avameelselt oma kodusest elust rääkimine.   

Tagasi üles