Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

ÕNNETU MERSU Kevadel auto remonti viinud mees veab töökojaga vägikaigast: siiamaani seisab sõiduk nende juures

Copy
Kliendi auto seisab neljandat kuud remondis.
Kliendi auto seisab neljandat kuud remondis. Foto: Erakogu

Mees viis kevadel oma auto remonditöökotta, kus see seisab sama koha peal ka täna. «Nelja kuu jooksul ei ole nad autole uut mootorit leidnud,» ütleb mees, kes on ootamisest väsinud. Töökoja sõnul on nad aga endast kõik võimaliku teinud, et mootor leida. «Selle mootori otsimisega oleme tegelenud aktiivselt. Seda ei saa välja võluda, kui seda pole saada,» selgitab töökoja omanik põhjuseid, miks kliendil on tulnud nii kaua oodata. Ta lisab, et kõik need neli kuud on klient saanud tasuta kasutada töökoja antud asendusautot.

Õpetajana töötav ja üksi poega kasvatav Raul Voskressenski viis aprillikuus oma Mercedese remonditöökotta mootoritihendit vahetama. «Mure oli selles, et õli tilkus. Tihend lasi läbi. Väike tihend, milleni jõudmiseks tuli mootor lahti võtta. Läks aega paar nädalat enne kui auto tagasi sain. Töö eest maksin 800 eurot,» räägib Raul. Ta lisab, et tihend maksis küll vaid sümboolse summa, aga kaks päeva tööd mootori kallal oli põhjus, miks töö nii kalliks läks. 

10. mail sai mees oma auto kätte, kuid jäi enda sõnul töökojast koju sõites tee peale. «Remondimees tuli, pusis midagi, auto läks käima, aga tegi traktori häält,» ütleb Raul. «Järgmisel päeval saatsin töökoja omanikule häälklipi mootori tööst. Ta ütles, et ära sõida sellega. Nad tulid ja viisid auto töökotta tagasi.»

Tagasi üles