Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KLÕPS «Isutab Hiina järele?» Pakendikeskus torkab reklaamiga riigikogulaste visiiti

Copy
Eesti-Hiina parlamendirühma esimees Toomas Kivimägi kohtus Hiina suursaadiku Guo Xiaomeiga.
Eesti-Hiina parlamendirühma esimees Toomas Kivimägi kohtus Hiina suursaadiku Guo Xiaomeiga. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Riigikogu Eesti-Hiina parlamendirühm käis kümnepäevasel visiidil Hiinas, mille osa kuludest katab Peking. Viimastel päevadel on see tekitanud terava arutelu. Olukorda kasutas ära aga Pakendikeskus, kes pööras selle humoorikaks reklaamiks. 

«Delegaadid, kas isutab Hiina järele?» reklaamib Pakendikeskus enda kartongist Hiina toidu karpi. «Vahel on nii, et tuleb isu millegi pisut keelatu järele. Tead küll, et pole päris õige, aga ikkagi tahaks. Ei pea tundma piinlikkust! Tee lihtsalt visiit meie kauplusesse. Omalt poolt lubame, et saad karbi kätte väga hea Hiina ja kvaliteedi suhtega! Ja kui oled endale kaupa toomas, siis ei maksa unustada ka sõpru või abikaasat,» torkavad nad.

Nimelt tekitas omakorda poleemikat asjaolu, et riigikogu aseesimees, Hiina sõprusrühma esimees Toomas Kivimägi võttis riigikogu liikmete tööreisile Hiina kaasa ka oma abikaasa. Ka tema kohapealsed kulud tasus Hiina Rahvavabariik.

Loe ka:

Toomas Kivimägi: Hiina visiit on üks väheseid võimalusi Eestil oma seisukohti esitada

«Kummardus,» kiidetakse Pakendikeskuse reklaami all. «Väga hea, Hiina ja kvaliteedi suhtega,» naeravad mitmed.

 
Tagasi üles