Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KUULA Katri Teller sai Raadio Duo otse-eetris kohtingukutse: tunned mind küll, ma olin valge Volvoga

Copy
Katri Teller
Katri Teller Foto: Duo Media

Teist nädalat asendussaatejuhina Raadio Duo pärastlõunasaadet «Tere ummikust!» vedanud Katri Teller sattus kolmapäeval otse-eetris ootamatusse olukorda, kui raadiosse helistas hurmav meeshääl. «Me kohtusime paar aastat tagasi Järve Selveri parklas,» teatas end Urmona esitlenud mees ja tegi Tellerile ettepaneku uueks kohtumiseks.

Saates oli käimas äraarvamismäng, kus kuulajad pidid mõistatama, mis tekitas eetris mängitud salapärase heli. Sauelt helistanud Jarmo pakkus, et heli tuleb penoplasti murdmisest, kuid vastus osutus valeks. Teller teatas, et mäng jätkub järgmisel päeval, mil õigesti vastajale pannakse välja 280 eurot.

Mõni hetk hiljem helistas stuudiosse järgmine mees nimega Urmo ja pöördus saatejuht Katri Telleri poole isikliku küsimusega. Ta meenutas väidetavat kohtumist Järve Selveri parklas paar aastat tagasi. Urmo kirjeldas olukorda täpselt, mainides, et ta oli kohale sõitnud valge Volvoga ning päevaks oli 14. juuli 2021.

Teller ei suutnud naeru tagasi hoida, ent proovis siiski olukorda selgust tuua. «Las ma natuke nüüd mõtlen. Järve Selveri juures? Mul ei tule päris hästi ette praegu. Kui seal olid mingisugused asjaolud mängus – kas ma tahan neid teada praegu, me oleme otse-eetris,» rääkis saatejuht läbi naeru.

Urmo jätkas, et nende kohtumine oli olnud tähendusrikas. Ta meenutas, et oli pangaautomaadi juures, kui Teller läks poodi, ning nad vaatasid teineteist. «See oli tore. Ma mõtlesingi jah, et helistada Teile ja küsida, kas me võiksime uuesti kohtuda,» lisas Urmo.

Mees ei lasknud end millestki heidutada ja luges otse-eetris ette ka Tellerile kirjutatud luuletuse. «Väga ilus luuletus tõesti. Fantastiline, ma olen väga meelitatud sellest. Loovus on oluline,» vastas Teller. Lõpetuseks tänas saatejuht Urmot kõne eest ning palus tal kirjutada Raadio Duo Instagrami.

Kuula täispikka vestlust siit:

Katri Teller on ajutiselt Raadio Duo pärastlõunaprogrammi «Tere ummikust!» saatejuhi rollis, asendades põhisaatejuhte Carola Madist, Kristel Aaslaidu ja Eeva Esse-Sõõrumaad, kes viibivad Prantsusmaal, kus salvestavad uut hooaega Kanal 2 saatele «Kolm naist karavanis».

Tagasi üles