Kannibalid tapsid naisi ja tegid nende lihaga pirukaid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kannibalid tapsid naisi ja tegid nende lihaga pirukaid
Kannibalid tapsid naisi ja tegid nende lihaga pirukaid Foto: SCANPIX

Brasiilia politsei arreteeris kolm isikut, keda kahtlustatakse vähemalt kahe naise tapmises ning nende lihaga pirukate – empanadas`ite -  valmistamises.

Kolmik müüs pirukaid Kirde-Brasiilias asuvas Garanhunsis, edastab Huffington Post.

Politsei sõnul on kahtlusalusteks üks mees, ta naine ja armuke. Need isikud kuuluvad äärmussekti, mille eesmärgiks on «maailma puhastamine ja rahvastiku vähendamine».

Brasiilia väljaande Estado de San Paulo andmetel kannab kannibalismis kahtlustatav mees nime Jorge Beltrao Negromonte. Mees on välja andnud 50-leheküljelise raamatu pealkirjaga «Skisofreeniku ülestunnistused», milles ta kirjeldab häälte kuulmist ning kinnisideed tappa naisi.

Negromonte naine kannab nime Isabel Cristina Pires ja armukese nimi on Bruna Oliviera da Silva.

Politseinik Wesley Fernandese kinnitusel kõik kolm kahtlusalust tabati möödunud nädala kolmapäeval ning nad tunnistasid kuriteo üles.

Kolmik meelitas naised enda majja ajalehekuulutuse abil, milles pakuti tööd lapsehoidjana.

Politsei jõudis ohvriteks langenud naiste saatuse jälile selle tõttu, et kolmik kasutas ühe tapetud naise krediitkaarti. Selle naise sugulased olid politseisse varem teatanud, et ta on kadunud.

Politsei leidis kahe naise põlenud surnukehad kolmiku maja aiast.

Politsei andmetel oli kolmik järgnevaks ohvriks välja valinud naise, kes elab Garanhunsi lähedases Lagoa do Ouros.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles