Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 12. september: Skorpioni äriplaanid on eriti kõrgelennulised, Sõnnil on lastega keeruline suhelda

Copy
Foto: Shutterstock

Meeleolukat neljapäeva!

JÄÄR

Võid jõuliselt tegutsedes saavutada olulise võidu karjääririndel. Oht ülemustega tülli pöörata on aga samuti küllaltki suur.

SÕNN

Lastega on keeruline suhelda. Nad võivad uste paugutamisega teada anda, mida nad sinu kasvatusmeetoditest õigupoolest arvavad.

KAKSIKUD

Jupiteri ja Päikese kvadraat annab sulle palju jõudu ja pealehakkamist, millega kaasneb oht tegutseda hulljulgelt ja taktitundetult.

VÄHK

Tahaksid ohjad enda kätte haarata, oma partnerit n-ö õigele teele suunata. Sul on raske mõista, et teisel inimesel on teistsugused vajadused.

LÕVI

Ole topelt ettevaatlik juhul, kui pead kasutama tööriistu. Ülemäära julge tegutsemine ja ohutusnõuete eiramine on lubamatu!

NEITSI

Ilmselt on sul suur tahtmine oma arvamust peale suruda kellelegi, kes on sinust kõrgemal positsioonil. Tunned, et õigluse eest peab võitlema!

KAALUD

Täna on hea päev selleks, et kodus midagi parandada või remontida, ent suhteid kõige kallimate inimestega ei maksaks klaarima hakata.

SKORPION

Sinu äriplaanid on eriti kõrgelennulised. Ära hakka kaaslastele neid peale suruma, võtke ette rahulikus toonis arutelu.

AMBUR

Võib ilmneda, et mingi ammune, lahendamata jäänud probleem on praegustes tegemistes takistuseks. Eirata sa seda ei saa.

KALJUKITS

Tunned, et edasi liikumine on takistatud, sest keegi piirab sinu tegevust. Kolleegide või klientide käitumine võib vihale ajada.

VEEVALAJA

Väga palju sõltub sellest, milline on selle kollektiivi sisekliima, kuhu sa kuulud. Kui olete üksmeelsed, võite teha läbimurde.

KALAD 

Tööasjus võib midagi pöördeliselt muutuda. Hea oleks, kui saaksid neis protsessides ka ise otsustavalt kaasa rääkida.

Tagasi üles